Sama robiłaś czy kupiłas?
Już myślałam,że tylko ja mam takie dzikie pomysły jak to ujął mój mąż. Też sama składam tablice i mam tyle elementów,że nie wiem jak to ugryźć i jak złożyć w sensowna całość. Na pewno robiąc własną mamy większy wybór i pole manewru. Co do kosztów myślę ,że moja tablica wyszła drożej niż kupno gotowej,ale mam swoją wizję i swoje jakieś głupotki... Natomiast cieszy mnie,że coś sama zrobiłam i dziecku się będzie podobać.
Sami robimy :D jeden szkrab już ma 22 miesiące prawie drugi 3 miesiące :D i dla tego tablica stanęła w miejscu bo mały też potrzebuje uwagi i czasu na wszystko brak
Pplatyna ale super robota, pokaz koniecznie efekt końcowy ale prośba o zdjecie na wprost :)
Te tablice manipulacyjne są świetne. Marzyłaby mi się taka dla mojego syna. Fajna sprawa która przede wszystkim rozwija różne zdolności dziecka ale daje też super zabawę. Jak ogladałam ceny na internecie to mnie to przeraża. Niektóre to nawet po 800 zł stoją!
Pplatyna świetne to masz! Muszę namówić mojego męża żeby pomyśleć o zrobieniu takiej tablicy. Czasami można wykorzystać rzeczy z tanich sklepów typu action czy pepco albo kupić coś w Castoramie.
Idziemka a to kupowałaś wszystko na aliexpress? Ja jakoś ostatnio za dużo się nasłuchałam że paczki nie docierają albo nakładają na nie cło i już tam nie zamawiam.
Magda i lena mam narazie wszytsko w koszyku i waham się czy go użyć, czy poprostu kupić już gotowe:P
Myske że jeśli sue ma więcej czasu to zdecydiwanie lepiej zrobić samemu. Świetna robota!
Pplatyna podziwiam super robota pokaż za jakis czas efekt końcowy macie rację ze pewnie taniej i prościej by było taka tablicę zamówić gdzies na Internecie ale jakas to frajda dla maluchow i satysfakcja dla rodzica zrobic cos takiego samemu i ten wspólnie spędzony czas z dzieckiem przy tym jest nie oceniony
Czasami wygodniej nie znaczy lepiej. Tutaj mamy przynajmniej sowadomosc i dumę że się rozbiło coś samemu :)
Ot co! Zdecydiwanie racja.
Tylko trzeba mieć na to trochę czasu, mi ostatnimi 2 dniami to go brakuje. Siedzę tutaj tylko w wolnej chwili kiedy córka ma drzemkę a ja mam wszystko porobione co zaplanowałam.
Ja sie juz od miesiąca ponad zabieram aby zrobić córce album i wiecznie brakuje mi do tego głowy i czasu po pristu zapominam. Przypomnę sibie wieczorem :D
też nie oszukujmy się jak sie zrobi samemu to wychodzi o wiele taniej bo w inetrnecie ceny jednak są dosyć wysokie
Monia też mam taki plan , zrobić album i muszę się zabrać za to bo na bieżąco będzie łatwiej ładować zdjęcia, niż później wszystkie na raz...
Ja wczoraj pokazałam ta tablice tacie to stwierdził że prawie wszystkie elementy ma w swojej skarbnicy (czyt. piwnicy). Mąż ma tylko załatwić płytę i będziemy tworzyć tablicę sami :) Jednak jak ogladałam ceny na internecie to trochę mnie to przeraziło.
Ja właśnie muszę zobaczyć jak się robi ta tablice bo nawet pojęcia nie mam a zaoewne jest to bardzo łatwe i nie zajmuje tak dużo czasu.
Idziemka ja nadal się nie zabrałam za zrobienie tego albumu wiecznie mi brakuje czasu a tu niedługo wracam do pracy.
Ceny tych tablic są szokujące i jak ktos ma możliwość jej zrobienia w domu z czyjąś pomocą to myślę, że na pewno warto. A jak już ma się część albo większość potrzebnych elementów to już w ogóle super
Monia ja już wszystkie zdjęcia wgrałam, a teraz układam strony, i chcę to szybko ogarnąć to na bieżąco będzie łatwiej jakąs tronę dodac:p
Ale jak trzeba kupić te elementy to chyba taniej wychodzi kupić całką zrobioną
https://www.balanspsychoterapia.pl/
Mama Zosi może i taniej wyjdzie;p
Tak po patrzyłam ile te elementy kosztują oddzielnie to się nie opłaca robić samemu