Świąteczne stroje

Paulina mam tak samo :) 

Magicznypazur - podzielisz się linkami? :) 

Ja muszę w końcu popatrzeć na Wasze linki i coś pozamawiać :) Do świąt coraz mniej czasu, a fajnie by było gdyby podochodziły rzeczy :) 

Karolina to prawda w Pepco co roku coraz to ładniejsze rzeczy na święta . Ja ostatnio kupiłam body z reniferem i taka śliczna kamizelkę sweterkową z motywem świątecznym dla chłopca.  

Chętnie też zobaczę linki z Ali :) 

Ja myślałam żeby synka ubrać bardziej elegancko na święta będzie też roczek, więc będę miała ubranko . A na drugi dzień świąt myślałam o czymś takim świątecznym typowo 

Aneczka haha ale my pazery ?

https://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0759191002.html

fajna mikołajka:-) Z 100%  bawełny...

Paulina bo co nałożysz raz na święta a potem leży i się kurzy bo nie nałoży się takiego stroju no sw Mikołaja na codzień hehe

Aga właśnie miałam to wstawić :) 

Aneczka niby tak, ale kupiłam w pepco body i spodenki za 15 złotych. To nie są duże pieniądze a córeczka będzie fajnie wyglądać :) chociażby na zdjęciach na pamiątkę pierwszych świąt :) 

Ja stroje zawsze zostawiam na ostatnią chwilę he he najpierw ogarniam prezenty ?

Aneczka super są te ubranka :) 

Jestem takiego samego zdania jak Karolina ja w tamtym roku też miałam świąteczne ubranka jak syn się urodził i w niczym to nie przeszkadzało później też ubierałam . Teraz tak samo po domu może chodzić normalnie jeżeli to jakieś spodnie czy body . :)

Zwłaszcza, że z tego co widzę to te ubranka wcale nie kosztują majątku:-) Owszem za strój 100 zł bym na pewno nie dała ale 15-20 czy nawet 30 myślę, że przez cały okres świąteczny może dziecko w takim czymś chodzić po domu niekoniecznie tylko w Wigilię, czy w pierwszy lub drugi dzień świąt.

No właśnie :) takie body można też spokojnie założyć pod bluzeczkę i nie widać nawet, że są świąteczne :) 

A orientujecie się może, czy w Pepco już są jakieś świąteczne ubranka?

Condo ciuszków to nie wiem ale akcesoria do pieczenia świąteczne już są 

Aneczka Jeszce my możemy sobie pozwolić na takie ciuchy ale dzieci za szybko rosną 

Koleżanka zamawiala ostatnio ciuszki na roczek od Fabryki Bodziaków i tez potwierdzam, że była bardzo zadowolona. 

Paulina to prawda ale co z tego że kupimy sobie jak za rok nie chcemy być w tym samym hehe

Magicznypazur są, ja już kupiłam :) bodziaki  i polspiochy w Mikołaje :) 

Aneczka mi na przykład nie przeszkadza to, że za rok bym założyła to samo na święta.. Nie mam z tym problemu. Święta trwają trzy dni, jednego dnia można powtórzyć strój z zeszłego roku :) 

Aneczka ja przyznam że zdarza mi się założyć to samo haha. No w tym roku nie założę bo schudlo mi się ale jak kupie to za rok będzie ?