Stacja uzdatniania wody

stacja uzdatniania wody czy warto zakładać ? Jakiej firmy polecacie?

Raczej to nie jest pytanie do tego forum. Lepiej zapytać na innym forum gdzie faktycznie ktoś będzie miał o tym pojęcia. 

Dokładnie nie w temacie …

Pytanie nadaje się bardziej na forum gdzie jest aktywna płeć męska ;)

Może wejdź na forum dotyczące budowlanki 

Mąż mówi że warto. I też rozważamy w nowym domu. A pytanie lepiej zadać na innym forum. My bardziej na temat dzieci możemy doradzić. :⁠-⁠)

Ja się na tym nie znam więc za dużo nie pomogę ale mi to wygląda na standardowy często pojawiający się tutaj post reklamowy również twierdzę tak jak dziewczyny pytanie bardziej do płci męskiej

Hej! Jeśli temat nadal aktualny, to mogę ci ze swojego doświadczenia polecić ten sprzęt https://culliganwater.pl/dystrybutory-wody/ Też miałem duży problem z jakością wody i po prostu nie wiedziałem już, co zrobić. U mnie na działce była strasznie twarda woda

Mam ten dystrybutor od ponad roku i na razie wszystko jest ok. Ja wziąłem rozwiązanie z przyłączem do sieci, ale mają jeszcze więcej opcji, także myślę, że spokojnie znajdziesz coś dla siebie :)  

Nigdy o tym nie myślałam , ale chętnie poczytam jak się u was sprawdza

Ja też jestem ciekawa czy się to sprawdza u Was? my się zastanawiamy właśnie czy nie zamontować?