Sprawdzony lekarz

W Szczecinie polecam: dr n.med. Karinę Engel

W Poznaniu, z czystym sumieniem polecam dr Arletę Szczęsną. Przyjmuje w gabinecie MedicaNow, na ul. Piątkowskiej 118
Trafiłam do niej, w 11tg ciąży, z polecenia mojej Znajomej, która również jest w ciąży. Jest konkretna i rzetelna. Odpowiada na wszystkie pytania, wszystko wyjaśnia. Dba o swoje Pacjentki, można się z Nią kontaktować o każdej porze, jeśli coś zaczyna Nas niepokoić. Nie przeszkadza Jej, obecność Partnera w czasie badania USG. Polecam

Ja w Łodzi mogę polecić dr Kowalskiego bardzo fajny lekarz ale trzeba się przekonać do jego specyficznego poczucia humoru choć nigdy nie miał żartów np. nie na miejscu. Ja do niego chodzę już 4-5 lat i jestem bardzo zadowolona z jego opieki nade mną w czasie ciąży , wcześniej jak i po porodzie .Jedyny minus nie pracuje w żadnym szpitalu ale dla mnie to nie miało żadnego znaczenia.

W Łomży polecam dr. Edmunda Zarembę. Przyjmuje jedynie w prywatnym gabinecie przy ul. Kazańskiej 26 lok. 2. Przed ciążą byłam u wielu lekarzy ale tak naprawdę na żadnego z nich nie zdecydowałam się aby prowadził moją ciążę. Mojego lekarza poleciła mi koleżanka. Jestem naprawdę zadowolona z jego podejscia do pacjentki, profesjonalności. Potrafi podniesc na duchu i pocieszyc co też jest wazne.

Ja chodziłam do dwóch lekarzy…może to wyda sie dziwne ale tak jest . Prywatnie ponieważ badał na usg dzidziusia i chciałam rodzic w tym szpitalu gdzie doktor pracował i po przychodni ze wzgledu na darmowe badania. Tylko u jednego było by ciężko bo za prywatne wizyty i badania wydałabym krocie a tylko na NFZ byłam bez usg i nie wiadomo gdzie bym rodziła. A tak czuje się bezpiecznie :slight_smile:

w Inowrocławiu polecam dr Rusaka, przemiły człowiek o złotym sercu, oraz ordynatora szpitala dr. Stygę.

Także miałam problemy z lekarzem w ramach funduszu… jeśli już są godni polecenia, to przychodnie do nich już nie zapisywały…
ale z czystym sumieniem mogę polecić w Opolu:

• dr Więcek, lekarz przychodniowy, prowadzi tez swoją prywatną praktykę. Jedyny, który zajmuje się endokrynologią ginekologiczną. Jest skrupulatny, dokładny, przemiły dodatkowo
  • dr Skrzypulec. akurat w ramach nfz, dokladny, potrafiący słuchać pacjenta, nie lekceważy naszych problemów.

Szczecin
dr Krzysztof Ira - fantastyczny człowiek z powołaniem.

dr. Michał Dydowicz obecnie przyjmuje w Irlandii, w Limerick’u; )

Częstochowa dr Grzegorz Płachecki
Łódź - dr Mariusz Grzesiak

Ja do mojej gin trafiłam także z polecenia super babka
J.Dymanowska-Dyjak Lublin :slight_smile:

Kielce, Olga Adamczyk-Gruszka. Z czystym sumieniem polecam ! :slight_smile:

Patrycja-1989 moja przyjaciolka chodzila do niego w dwoch ciazach i jest zadowolona, ja niestety nie jestem z lomzy ale slyszalam pochlebne opinie o nim

Chorzów lekarz Krzysztof Kobierski z nfz Mazurska 2 bardzo konkretny ginekolog polecam :slight_smile:

W Poznaniu doktor Marczyński bodajże, bardzo miły i kompetentny

Witam ! Kiedy byłam w ciazy musiałam sie przeprowadzic doninnego miasta. Nie byłam jednak gotowa na zmianę mojego lekarza ktory prowadził moja ciaze, szczególnie ze znał cała historie ( ciaza była zagrożona ). Mogę z czystym sumieniem polecić mojego lekarza, ktory przyjmuje w Kaliszu przy ulicy Ostrowskiej- Zbigniew Kurpik. Bardzo miły, ogromne doświadczenie i bardzo dobry człowiek (Pomaga sierotom w Ugandzie). Rewelacyjny lekarz !!! Urodziłam zdrowego synka, mimo ogromnych problemów na początku ciazy dzięki fachowej opiece doktora.