Mamakisi dla mojej kły wychodzą a podobno to najgorsze zeby a mimo to udało nam się pozbyć smoczka
Aneczka to zazdroszczę u nas ten cycus musi być na razie nie daje się odsmoczkowac ;p
Mamakisi z czasem i wam.sie uda
Oj kły mogą powodować i ropienie oczek i katar to jedne z gorszych (tzn bolesnych przy zablowaniu) ząbków podobno.
Oby przed porodem się.udalo bo późnej przy maleństwie będzie na pewno gorzej .
Mamakisi różnie może być. Ale może być gorzej bo jak młodsze będzie miało smoczek to może się nie udać odsmoczkowac
No tak później 2 to może starszy młodszemu zabierać. I odsmoczkowanie może być trudniejsze.
Ale ona nie chce zabierać smoczka ostatnio była u szwagierki i tam 3 miesiące młodszy chłopczyk od mojej i miał smoczka nosił i chodzi o z nim i nie wyjmowalam mu .A kiedyś parę miesięcy w tyl jak sobie przypomnę to zawsze mu wyjmowalam;) więc to.mzoe dobry znak . Niestety w noce i podvzas drzemki towarzyszy
MamaKisi od kogoś myślę że to inaczej niż do swojego rodzeństwa
Też mi się tak wydaje. Obecnie moja znajoma urodziła synka on smoczków córka jeszcze nie odsmoczkowana i zabiera młodemu smoczka i ucieka.
Mój lubi smoczki ale jak wstaje to mu zabieram bo tak to by chodzil cały czas ze smoczkiem . Bałam się tego że jak pojawi się kolejne dziecko to właśnie będzie zabierać . Dlatego za jakiś czas chce zrezygnować ze smoczka
Masakra z tym smoczkiem bo w nocy się przebudzi i smoczek.musi być z rana jak nie schowam od razu to też będzie gadać że smoczkiem . Jak nie ma to nie ma. Ciężko przekonać bo Jeszce żeby rosną woli mieć coś w buzi . A przy małym nie wiem jak to będzie w ogóle że wszystkim A co dopiero że smoczkiem
MamaKisi próbowałas w nocy też schować? Ze jak zaśnie z nim i wypluje to żeby schować. Może na początku będzie ciężko albo i nie wiadomo ale nie będzie takich sytuacji że będzie szukać smoczka
W nocy teraz się nie budzi na smoczka no chyba że jest ciężka noc to tak ale z rana od razu koło 5 6 wolą.mama cycy i wstaje żeby ja wziąć
Mamakisi to na dobrej drodze jesteście
No chyba jednak nie smoczek jest pocięty A ona i tak to wolą wcześniej jak tak robiłam.x.innym.smoczkiem to.mowila fuj A teraz jej pasuje przebudzi się w dzień po godzinę on mówi cycy nawet jej się samej nie chce szukać dam.jej i śpi dalej bez smoczka.nie śpi . ;(
Mamakisi kiedyś się uda spokojnie
Wytrwałości :* to powinna być cechą która powinnyśmy wraz z cierpliwoscia dostawać w gratisie w większych dawkach przy porodzie.
Moje a szczególnie jeden synek to na wpół pogryziony smoczek miał i w buzi nosił. Pewnego dnia poprostu schowalam oj ciężko było najbardziej w nocy też tak ok 1rok i 8 mcu mieli. A wreszcie po tygodniu było ok. Po jakim roku znaleźli nowy jakiś i jeden by chciał znów ale szybko schowalam także przywiązanie jednak było do smoczka....
Teraz wyszedł.jej ząbek i skrzywil.zabki te przednie i się zastanawiam.czy to id tego zęba.czh tego smoczka . Popołudniu jak.ja przyniosła z auta tak krzyczała.za.smoczkiem że.musialam.dac no i znów.lipa .zobaczymy może.w.koncu nadejdzie ten dzien