Uwielbiam Homlę :)
Jestem na etapie urządzania mieszkania i stąd pytanie do Was. Czy znacie jakieś fajne sklepy z rzeczami do domu (zarówno meblowo jak i wyposażeniowo)? Ikea, Jysk, Pepco, Action, Agata i BRW odwiedzone.
Ja również polecam homla - cudowne produkty w fajnych cenach ;)
Home&You - zwłaszcza gdy mają promocje, a teraz akurat jest na nie sezon
Ja właśnie od marca się urzadzałam w nowym mieszkaniu. Większość mebli mam od stolarza wiec w tym temacie nie pomogę ale dodatki głównie z Homli. Teraz akurat jest czas wyprzedaży więc ceny mają super. Osłonki, pufy, poszewki na poduszki, narzuty na łóżko, pościel, wyposażenie kuchni, łazienki itd kupiłam też tam zestaw dwóch stolików kawowych HARVEY z naturalnego drewna - jestem mega zadowolona. Jeśli chodzi o pepco, co jakiś czas pojawiają się jakieś fajne nowości, jednak to co kupiłam jakościowo dość słabo. Lubię też bardzo H&m home czy zara home.
2 lata temu jak urządzałam swój dom miałam ograniczony budżet i postawiłam na meble z IKEA, allegro oraz jysk, bardziej skupiłam się na cenie niż jakości co niestety widać.
Też dołączam do polecenia Homli, Home&You. Parę rzeczy mamy z Leroy - np. pojemniki do kuchni. Zobacz tez na pewno na olx - nam się udało kupić 2 miesięczną kuchnię z ikei bez żadnych wad za mniej niż połowę kwoty. W auchan masz dużo rzeczy takich w nizszej cenie. Sklep torchę droższy to vox, ale naprawdę mają pożądne meble. I bodzio chociaż u nich trzeba bardziej pojechac zobaczyc. Jednak mimo wszystko większość mamy z ikei
Ja w sumie większość mebli oraz dekoracji do domu zamówiłam w sklepach internetowych. Było to dla mnie znacznie wygodniejsze jak i pod wieloma względami tansze bo sklepy online maja lepsze promocje niż sklepy stacjonarne ;)
Od siebie do kompletu dorzucam jeszcze sklep Górna półka:
https://gornapolka.com/kp/konsole/
W sklepie mozna dostać dobrej klasy meble do mieszkania, główne na przedpokój. A z nimi czesto bywa problem ze znalezieniem odpowiednich stacjonarnie.
W Homla kupowaliśmy łóżko - pooglądaj HM Zara Home tam sporo fajnych dodatków.
Homla polecam zdecydowanie jak reszta
Również polecam Homle, bardzo ładne mają rzeczy
Widzę, że nie tylko ja uwielbiam Homle. Przekonują mnie jakość, duży wybór i przestępne ceny. Jak już wejdę to zawsze z czymś wychodzę
Też mnie czeka umeblowanie całego domu, brak pomysłów a muszę to zrobić w ekspresowym tępie. Moja koleżanka bardzo chwali sobie Home&You. Ja jeszcze nigdy z tamtąd nic nie kupiłam
Dekoracje fajne można też znaleźć się Pepco. Mega się ta sieć rozbudowała moim zdaniem. Można fajne perełki zdobyć i mega korzystnych cenach
W KiK-u lub Action również są podobne pierdółki jak w Pepco. Jeśli macie niedaleko siebie to polecam.
Home you fajne rzeczy ale tylkk na wyprzedażach bo niestwty tanio tez tam nie jest ale są często promocje lubiw tam zajrzec jak szukam prezentów;)
W pepco I kiku pelno tego i za grosze czesto nowe stylizacje przez co można cos fajnego wybrać.
Dajar
Jeśli macie sklep tedi to też jest tak multum rzeczy i nas sklep jest bardzo bardzo duży na pewno większy niż pepco