Rozwiązanie

Jejku również należą się ogromne gratulacje i podziw , dla mnie wizji bliźniaków była by przerażająca a co dopiero więcej dzieci

Gratulacje i dużo zdrówka dla was :smiling_face_with_three_hearts:

Jej dobrze że ma pomoc , ja bym chyba nie dała rady . Z jednym myślałam zawsze że mi ciężko samej bo mąż zawsze w pracy do wieczora .

Cudownie czytać że wszytsko w porządku Krysia :white_heart:

Jak się czujesz ? Juz w domku jesteście ?

Gratki dla Twojej siostry ,niech sie zapisze i bedzienz nami :heart_hands:

No ta kobita od trojaczków cobze mną leżała to juz nianię miała zagwarantowaną też mówiła plus jej mama dobpomocy

W cale się nie dziwię przecież taka trójka maluszków w jedną osobę jest nie do ogarnięcia. Jedno trzeba by noga karmić

Gratulacje :heart_eyes: będzie kogo rozpieszczać :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje :smile:
A na bliźniaki tatuś też może urlop zdaje mi się.

A to pewnie tylko krótki czas , no już 3 dzieci to jest coś , szacun dla rodziców

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: dużo zdrówka dla Was

Ja bym chciała bliźniaków , bym się ucieszyła :smiley:

Ja pewnie też, ale zderzenie z rzeczywistością mogłoby być bolesne :rofl::hear_no_evil:

Samemu to już się raczej nie da na początku potrzeba jest pomoc

1 polubienie

Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: :heart_eyes:

Moje gratulacje !

Przy trójce to na pewno ja osobiście nie wyobrażam sobie tego strasznie ciężko musi być

1 polubienie

Przy jednym nieraz jest ciężko :disappointed_relieved:

1 polubienie

Gratulacje! Duża dziewczynka! :heart_eyes: Dużo zdrówka dla mamusi i córeczki :blush: I dla siostry! :hearts:
Kiedyś myślałam jak to fajnie byłoby mieć bliźniaki, ale jak wiem ile było trudnych momentów z samym jednym synkiem, to już nie jestem pewna czy rzeczywiście byłoby fajnie z takimi dwoma noworodkami :sweat_smile:

Gratulacje :heart_eyes: