My kupilismy puzzle piankowe w tesco w promocji, zajmuja po rozkozeniu ok 2 m2. Wybralismy te wielokolorowe z cyfrrkami, super sprawa, cyferki mozna odseparowac od reszty puzzla, co tworzy swietna zabawe I podloze do nauki, potem cyferki “pakujemy” z powrotem do puzzla itd. Kolor sie nie sciera, puzzle mimo intensywnego uzywania nie traca formy ani ksztaltu I po rozlozeniu tworza miekkie podloze dla innych zabaw.
my mamy puzle piankowe z toysrus cos takiego byla mega promocja… przyznam szczerze ze troche smierdzialy na poczatku ale nie bralam ich z zamiarem brania ich do buzi przez dziecko… teraz sa super jestem bardzo zadowolona… zajmuja pol pokoju mojego malego synka… swoja droga te puzle nie sa juz wycofane z sprzedazy?
Natallcia sklep toys r us to jeden z najwiekszych sklepow z zabawkami I artykulami dzieciecymi na swiecie, siec powstala ponad 50lat temu w USA I rozrosla sie na caly swiat. Przedstawiciele toys r us stawiaja na pierwszym planie bezpieczenstwo I zdrowie dziecka, spelniaja wszystkie narodowe I miedzynarodowe standardy bezpieczenstwa.
Rowniez polecam puzzle piankiwe bez rysunkow I podobnie jak M.Theodosiou kupilam he w Tesco poki co nam sluza
juz 8 miesiecy !
my mamy puzzle piankowe małe i duże te małe to liczby i literki te duże to postacie z bajek układamy z nich duże kostki i wrzucamy tam piłki
dzisiaj kupiliśmy puzzle drewniane ze zwierzątkami uczę małą co to za zwierzątko jak robi i gdzie je włożyć
drewniany też mamy, 4 puzzle, z 4 wyjmowanymi zwierzątkami
mała dostała od mojej znajomej, ale póki co, to puzzle sprawdzają się w roli gryzaków ![]()
Zamierzam kupić Lence puzzle piankowe i znalazłam wiele podpowiedzi. Jak będzie nieco starsza będzie mogła robić z nich domki i bawić się, przynajmniej ja się tak bawiłam ![]()
no te domki to tak słabo ja widzę :>
Te z wypustkami były wytrzymałe i stabilne. Obecnie nie orientuję się jakiej jakości są te pianki.
Te puzzle kładziecie na podłodze i służą za izolację czy raczej dzieci się nimi bawią- układają je, łączą?
Bo zaopatrzyłam się w dywan i nie wiem czy na nim też będzie się można tymi puzzlami fajnie bawić.
Marto wydaje mi się, że nie będzie problemu o ile nie jest to dywan z długim włosiem.
Dzięki, już mi dwie okazje na allegro przeszły koło nosa bo się wahałam. Na wszelki wypadek kupię niewielką ilość i zobaczę czy się przyjmą czy nie.
my z puzzli robimy różne rzeczy kostki, pudełka na zabawki a nawet i domki dla lalek
wczoraj udało nam się dokupić trochę puzzli piankowych tych dużych 10 zł za 10 sztuk i nawet dobrej jakości
B.kruszko: to świetnie. Ja wkrótce też zacznę poszukiwania ![]()
Ja też potrzebuję takich puzzli, ale dużych i nie muszą być środki wyciągane. Chcę małej zrobić z nich matę na tarasie, żeby mogłam latem sobie tam siedzieć. I sama nie wiem co mam wybrać, bo większość ma właśnie wyciągane kształty ze środka.
Fajny pomysł, by ułożyć je na tarasie czy na balkonie. No my niestety nie mamy balkonu w tym domu, ale może kiedyś. Widziałam w gazetce biedronki jakiś czas temu dość fajne i niedrogie, ale za późno się ogarnęłam…
Znalazłam na allegro za 19,90. 4 puzzle bez dodatkowych kształtów, w sumie 80x80 cm, to ja bym potrzebowała ich mieć tak na 3x4 metry i chyba zamówię. Bo skoro w wózku szybko jest nuda to chociaż na tym sobie poszaleje.
Silje świetny pomysł to ja też juz rozglądam się za takimi bo pewne jest, że balkon będzie okupowany latem. a nie chce mi sie rozkładać miliona kocyków. Kurcze teraz tak naprwde chyba nie ma nie szkodliwych zabawek
ale będę miec na uwadze skład mam nadziję, że ominę te szkodliwe