My jedną paczkę Happy kupiliśmy jeszcze przed porodem, kompletnie nie obeznani, ale nie pamiętam, żeby śmierdziały, albo wyparłam to z pamięci :D W każdym razie nam nie podeszły również :)
Ja happy używałam rozmiaru 0 na początku bo tylko tej firmy były dostępne tak małe pampersy i byłam zadowolona . Wszystko było okej . Później kilka razy reż mi się zdarzyło ale ostatecznie kupuje dady bo najkorzystniej cenowo wychodzą no i są dobre moim zdaniem
A ja zapytam z ciekawości bo gdzie usłyszałam ze przy chłopczyku powinno się tak zakładać pieluszkę, aby kikutek skierowany był w dół bo wtedy właśnie jest problem mokrych ciuszków i przeciekanie��
Dżaska, ale chodzi ci o kikut pępowinowy? Tego to się nie rusza :) Pewnie chodzi o siusiaka. To tak, siusiak zawsze w dół :)
kikuta nie dotykac :D... ale tez wydaje mi sie ze poprostu na poczatku nie mamy wprawy w tym co i jak :P i wychodza takie zamoczenia
Dziewczyny jesteśmy w domu, zmieniliśmy pampersy i jak na razie problem zniknął całkowicie!
klaudia, to super :) To już wiesz, jakich pieluch nie kupować :D
Klaudia.sz super niema co się martwić na zapas zawsze się znajdzie rozwiązanie 🙂
Klaudia O widzisz no to fajnie Może akurat Problem był w zle odebranych pampersach
Czasem tak kochana bywa niestety, uczymy się na metodach prób i błędów. Ważne że już wszystko jest dobrze
Musimy jeszcze sprobowac dady, bo wszyscy dookoła nam polecają, ale jak tak wzięłam do pampersa przylozylam to pampers 1 dużo większy niż dada 1..
Klaudia, Dada jest mniejsza, bo ma trochę inną rozmiarówkę. Pampers 2 na przykład są już bodajże 4-8 kg, a Dada 2 jest od 3-6 kg, a potem dopiero masz Dady 3 5-9 kg (czy jakoś tak). Zawsze możesz kupić zatem Dady 2, jeżeli Dada 1 będzie za mała.
Ja mam wrażenie że dada jest też grubsza niż pampers
Fajerka Dada 3 są od 4-9kg
O, akurat mam dada 2, to jak skończymy pampersy to spróbujemy :) a chusteczki z dady są ok?
Chyba też musimy spróbować w końcu dady. A jakie dokładnie polecacie bo jest kilka rodzajów chyba
klaudia, tak te everyday :D karton 7 sztuk za 20 zl :) te kupuj :) sa rewelacyjne, lepsze wg mnie niz waterwipes
Anabanama a tez m taki skład 99 procent wody?
Ja nie kupuje dady.
Już wolałam kupc te z Rossmanna z wodą 99 %.
Niby z action też są dobre ake nie testowałam tych akurat