Dziewczyny jaki macie przewijak dla dzieciaczka ? mamy mało miejsca w domu wiec postanowiliśmy kupić ten na łóżeczko ale czy wy go uzywacie ? Obserwujac jeszcze przed ciążą kolezanki ktore mialy przewijaki na lozeczko i tak korzystały ze swojego lozka i na nim przewijaly maluszki
jak to jest u was ? Przewijak na lozeczko jest komfortowy i uzywacie go ? Czekam na opinie
Ja jeszcze czekam na swojego maluszka, ale mamy juz przewijak na łozeczku, Obok stoi komoda z rzeczami Małego wiec mam bardzo dobry dostep do kosmetyków i pieluszek z przewijaka bez odrywania się oczywiscie od malenstwa Mamy dość ograniczone miejsce w domku, wiec przewijak na lozeczku to duza jego oszczednosc
Wolna komoda i wolny kąt w pokoku na inne potrzebne rzeczy
Moja przyjaciólka zakupiła przewijak waz z komoda (dosc spory) i powiedziala ze to strata tylko pieniedzy, bo w tym momencie stoi i sie kurzy, a wiszą na nim jej ubrania
Ja mam przewijak na lozeczku i mimo iz dawno powinnam z niego zrezygnowac bo synek jest za duzy to nie moge sie rozptac bo nadal najwygodniej mi tam przewijac synek nie ma gdzie uciekac no nic nie brudzi:-) a ma 1.5roku
Ja mam przewijak na łóżeczko i z niego jak do tej pory korzystam synek skończył 5 miesięcy. Przewijając Synka na przewijaku nie muszę się martwić że w najlepszym wypadku nasika na pościel. a już po cc to przewijak jest najlepszą rzeczą jak dla mnie. Przez ranę utrudnione było schylanie się a przewijak to strzał w 10. Stojąc przewijałam Małego i rana nie ciągnęła.
Dziękuję bardzo !
Ja również zakupiłam przewijak na łóżeczko. Podobały mi sie c prawda przewijaki na komodę ale mamy wąską a koszt nowej był dosyć spory więc zostałam przy przewijaku na łóżeczko.
Widziałam tez przewijaki montowane do ściany, bardzo praktyczne przy małych mieszkaniach gdzie zawsze można taki przewijak schować, bardzo fajny gadżet do łazienki po kąpieli maluszka. Jest on dosyć drogi i nie każdy może sobie na niego pozwolić.
Ja mam przewijak wolnostojący na kółkach, u nas sprawdza się świetnie, używamy go także do kąpieli - zdejmuję matę, kładę wanienkę, podjeżdżam do prysznica, napełniam… bardzo to wygodne; oczywiście minus jest taki, że trzeba mieć na taki wolnostojący przewijak miejsce, akurat u nas się znalazło w łazience. Jak córka była malutka i robiła “dwójkę” także w nocy, wjeżdżałam nim do sypialni.
My mieliśmy przewijak na łóżeczko. U nas sprawdzał się super. Synek miał frajdę jak go na nim kładliśmy, uspokajał się a nam wygodnie było go przewijać, o wiele wygodniej niż na łóżku. Jak był starszy to kładliśmy przewijak na podłodze i dalej go na nim przewijaliśmy. Bo tylko z niego nam nie uciekał. Posłużył nam prawie do roku.
my mamy na przewijaku położoną duża matę do przewijania która wypełnia cały mebel ale zaczełam sie zastanawiac czy nie wygodniejszy bedzie węższy usztywniony przewijak z bokami ktory poloze na meblu a obok bede miala na wyciagniecie reki produkty do pielegnacji, szkoda ze nie przemyslalam pomyslu wczesnie bo byc moze czeka mnie podwojny wydatek
dobry watek moze mamusiu nie popelnisz mojego bledu i dokonasz zakupu zdecydowanie powodzenia
Jak bylam w ciązy to kolezanka po cc polecila mi luzeczko z przewijakiem, jeszcze wtedy bylam przekonana że urodze naturalnie (byla jednak cesarka), ale ze mam charakter w stylu , na wszelki wypadek, to kupiłam wlasnie takie łużeczko i jestem bardzo zadowolona z tego
Ja mam przewijak na łóżeczku i jestem z niego zadowolona, szczególnie przydatny był w pierwszych tygodniach po porodzie kiedy byłam obolała po CC. Myślę, że te wolnostojące też są rewelacyjne - kwestia tylko czy mamy w mieszkaniu dużo miejsca. Ja mam małe mieszkanko i mogłam o wolnostojącym tylko pomarzyć.
Ja mam przewijak na komodzie. Dostalam komode wiec zostaje. Gdybym miala kupywac nowy kupila bym na lozeczko. Mniej miejsca zajmuje.
Ja mam przewijak na komodzie. Jestem zadowolona, bo komoda ma trzy szuflady przydatne. W pierwszej szufladzie mam pieluchy, kosmetyki. Każdy mówił, że bede przewijac na łóżku, albo przewijak na łóżeczku kłaść, ale nie ja zawsze na komodzie na przewijaku nawet mojego dwulatka po kąpieli ubieramy w piżamkę na przewijaku
Miałam przewijak przy córce i używałam go tylko kilka razy dlatego teraz przy synku nawet nie kupowałam bo nie widziałam takiej potrzeby wystarczyły nam tylko podkłady aby nie zabrudził powierzchni gdzie akurat przebieramy malucha.
My mamy przewijak na łóżeczku i jesteśmy bardzo zadowoleni. młody ma 7 miesięcy a my nadal go używamy. Na łóżeczku przy przewijaku mamu przyczepki na rzepy tzw organizer w którym trzymamy niezbędne rzeczy przy przebieraniu np. Pampersy, krem na oskarżenia chusteczki nawilżanie itp. Wszytko jest w jednym miejscu dzień czemu nic nie musimy szukać
My tez mamy na lozeczku, jeszcze nie wiem jak to sie psrawdzi zobaczymy w polowie grudnia
Na łóżeczku “jeździ”, bo nie ma zabezpieczenia, tak moja koleżanka ma. Ja mam na komodzie zabezpieczony, nie przemieszcza się.
MAM, dlaczego jeździł? nie miał taki stopek? My mieliśmy ten na łóżeczko i stabilnie się trzymał, dzięki takim ogranicznikom-stopkom. teraz mam go na kanapie i dalej mi służy, do przewijania. Z przewijaka jestem najbardziej chyba zadowolona z tyh wszystkich gadżetów.
W sumie to mozna jeszcze przykleic cos na spod przewijaka, zeby lepiej sie trzymalo łozeczka:) my mamy taki ze stopkami, wiec ewenualnie w boki moze jezdzic, ale w sumie przy probach nic takiego nie mialo miejsca:)
My mieliśmy przewijak na komodzie , ale można było go zamontować na łóżeczko miał dołączone takie przymocowania do łóżeczka .W pierwszych miesiącach przewijak bardzo przydatny