Magiczny, dużo zdrówka i radości dla synka. Niech zdrowo rośnie na pociechę mamy i taty!
Ja wczoraj przeglądałam albumy i patrząc na zdjęcia mojej 17-latki (po porodzie) nie mogłam się nadziwić, jak ten czas szybko zleciał. Mam wrażenie, że urodziłam Ją niedawno, a tu za chwilę będzie dorosła.
Magicznypazur dużo zdrówka dla synka
Pozdrawiamy go z moimi urwiskami 
Mam świetny przepis na ciasteczka , w miarę zdrowe u nas nawet 5 letnia córka lubi 
- 2 jaja
-pół szkl płatek górskich
- orzechy, bakalie, rodzynki, suszone owoce ilość wedle uznania
- łyżka miodu
- pół szkl płatek kukurydzianych
- łyżka sezamu
Jaja ubić na sztywno i dodać wszystkie składniki, wymieszać. Wykładać dużą łyżką na blachę formując ciasteczka. Piec około 25 minut 
Odświeżam wątek ale mam trochę inne pytanie:-P otóż też niebawem będziemy świętować drugie urodziny synka . Ponieważ synek lubi bajkę tomek i przyjaciele wymyśliłam że motyw przewodni to pociąg a tort będzie oczywiście z Tomkiem. Pytanie do Was może macie jakieś pomysły na dobre jedzenie w aranżacje pociągu/lokomotywy? Może znacie jakieś stronki gdzie jest coś takiego? Chętnie też dowiem się pomysłów na dekoracje w temacie kolejowym. Chciałabym żeby jak najwięcej rzeczy było związane z motywem. Żeby wam lepiej pokazać o co chodzi wklejam zdjęcie które dała mi koleżanka i czekam na więcej pomysłów.

Bardzo fajny pomysł z tymi paprykowymi wagonikami
Super.
Ale trochę drogi
pokaże mężowi pewnie zrobi, na drugi dzień można skroić i wrzucić do lecza 
Pierniczki to chyba taki przepis bardziej na święta :)