Problemy z magnezem

Większość lekarzy nie ma nic przeciwko.
Ja chodzę do dwóch ginekologów i Pan jest za pani przeciw.

Kupiłam Chela Mag B6 Mama. Ktoś zażywa? To yez z Olimp Labs, a po ostatnich doswiadczeniach z kwasem Omega 3 z tej firmy, mam obawy.

Agnieszka sz. Ja je bralam. Ale juz nie biore bo lekarz kazal mi po 37 tygodniu odstawic magnez.

D.Głuszek bo to faktycznie dziwne i to po magnezie. Ja też brałam, co prawda krótko, ale nie miałam takich skutków. Koniecznie daj znać jak wyszedł poziom magnezu. Tak jak dziewczyny radzą skupiłabym się też na potasie, jeśli masz z sercem problemy.

Akone mi kilku ginekologów zalecało no spę, jest bezpieczna.

Potas w normie , magnez odstawiony i jest wszystko okej na razie :slight_smile: magnez musze przemycić w diecie i pić duzo wody mineralnej . Tydzień juz tak funkcjonuje i brak kołatania serca , dusznosci i uplawow gorąca :slight_smile: została jedynie zgaga. Teraz głównym celem jest utrzymanie ciąży jak najdłużej bo każdy jeden dzień sie liczy :slight_smile:

Super, że wyniki wyszły w normie. Skoro masz przemycać magnez w diecie to bardzo dobrym jego źródłem jest kakao, nasiona słonecznika, kasza gryczana, migdały, płatki owsiane i orzechy laskowe :slight_smile: gdy wybierasz wodę, również zwracaj uwagę, na zwartość tego pierwiastka. Widocznie magnez w tabletkach Tobie nie służy, jeśli wszystkie objawy ustały jak ręką odjął :slight_smile: