Kusia obiecałam, że jak dojdzie z Oillan to powiem co dostałam no więc wrzucam fotkę przed chwilą dostałam i jestem mile zaskoczona
Kikacu dostałam kiedyś od nich 10 próbek jak napisałam @, że chce przetestować ![]()
ale nie dostałam niestety żadnych pełnowymiarowych kosmetyków ![]()
Kusia ja wypełniłam ten formularz na ich stronie i dostałam to co na zdjęciu.
Kikacu dobre i to
darowanemu koniowi… ![]()
jasne, że tak jeszcze mi napisali że planują wysyłać cyklicznie próbki i pełnowartościowe produkty do testowania przeze mnie tzn chyba nie pierwszy i nie ostatni raz dostałam.
to tym lepiej
gratuluje!
Jest dużo stron, gdzie można dostać darmowe próbki, wystarczy poszukać. Ja ostatnio dostałam dwie próbki mleka Enfamil i Bebiko.
Kikacu zapisałam się ale jakoś nie mam szczęścia do testów kosmetyków ;/ skoro nie odpisali tak jak to było w twoim przypadku, to chyba się nie załapałam…
Może odpiszą wiesz czasem odwlekają i odwlekają, jeszcze nie mów hop:)
Silje dziękuję
dzisiaj odebrałam paczuszkę ![]()
Kussia nie ma za co ![]()
kusia_ss chcesz mleko Enfamil? Napisz mi na fb…; )
Kikacu odezwali się z Oillana !! Też się załapałam na ambasadorkę marki ![]()
Widzisz to super:) może jakąś przerwę mieli i nie odpisywali. Teraz jeszcze trochę na przesyłkę musisz poczekać ja jakieś 10 dni chyba czekałam albo nawet więcej
A ja dostałam krapsułki twist-off (witamina D), rękawiczki i super teczkę na dokumenty dziecka (nie jakąś papierową tylko taką fajna z plastiku, ma 3 przegródki, mieści książeczkę zdrowia) od firmy Vitis Pharma.
Proud Mommy pisała o tym, ale szczerze myślałam, ze to już dawno nieaktualne. Bardzo miło się zdziwiłam ![]()
ja się wreszcie doczekałam próbek mleka bebiko 2 (czekałam jakies 2 miesiące)
Ja własnie czekam na próbki z BoboVity itp…
Dostałam natomiast próbkę z BioOil po napisaniu meila do nich. Najśmieszniejsze jest to ze w broszuli pisze by używać tego przez 3 miesiące dwa razy dziennie a oni dali mi 2,5 ml jedna saszetkę O.o Mogli już się wysilić i dać chocociaz na tydzień. Dodatkowo dali broszurę opisująca BioOil i broszurę dotycząca ćwiczeń w ciąży wydaje się bardzo przydatne ![]()
Tak jak wspomniałam na resztę próbek czekam ale na pewno podzielę się opinia ![]()
Co do oilana to ja też się dostałam ale też jeszcze czekam bo podobnież był jakiś problem z wysyłką.
Bella powodzenia
Ja czekałam 3 miesiące i okazało się, że nie wszystkie paczki do mnie dotarły. Musieli wysłać poleconym, bo ginęły po drodze.
Napisałam do bio oil odpisali po minucie że wyślą:)