ja z tych pderfum mam celebrity i sa ladne. Mój maz tez by chciał probke męskich ale na jeden adres pewnie nie można zamowic dwóch probek.
Marta: można. Moja siostra i mama dostały próbki na jeden adres
Ja też zamówiłam te próbki dla siebie i zapach ładny, zastanawiałam się wlasnie czy nie zamówić Przem takiej męskiej próbki i skoro na jeden adres można to zamówię…
mi doszły dwie próbki - dla męża zaraz po 3 dnach, a ja na swoje czekałam 3 tyg choć były zamówione tego samego dnia
Aroma Men i pachnie całkiem znośnie
Ja dziś zamówiłam Hugo Boss dla mnie i dla męża zobaczymy czy przyjdą
Część, czy mogłybyście poradzić mi jakiegoś producenta herbatek ziołowych dla matek karmiących, który wysyła próbki ?
produkty do mycia i prania bez parabenów
http://wizaz.pl/akcje/neutral/klub-recenzentki/
M. kulawik nigdy nie spotkałam się żeby ktoś z producentów wysyłam probki tych herbat a piłam ich bardzo dużo różnych firm:(
Dziewczęta a ja zamówiłam te perfumy i nic… wczoraj zamówiłam po raz kolejny i zobaczymy
Ja jeszcze czekam, podesłałam też kuzynce link, ale ona też nic nie dostała jeszcze… Ale skoro jest to wątek o próbkach to Wam powiem, że czasami w aptece pytam o próbki to akurat nigdy nie mają takich jakie mnie interesują… Jest to strasznie denerwujące, bo widać jak im się szuflady uginają, producenci pewnie by się cieszyli, że potencjalny klient próbuje - a może się przekona i kupi, ale dostać takie próbki to trzeba się prosić strasznie i ja zawsze rezygnuję jak już Pani z uśmiechem zagląda do szuflady i mówi no akurat nie mam…
Tosiu, własnie dostałam- czekałam ok 2 tyg. teraz jeszcze dla męza zamówiłam. Cierpliwości, bo z pewnością mają wieeele zamówień
Dzięki za info A ile tam próbek można zamawiać?
zamowilam jedna. Ale jutro jeszcze na męża sprobuje
Aha,bo jak właśnie więcej się wpisze też można jako próbka…Ale chyba lepiej nie ryzykowac
http://lowca-okazji.blogspot.com/2014/09/przetestuj-podkad-max-factor-skin.html?m=1
jeszcze tutaj, zgłoszenia do testów na wizaż.pl
Asieńko, lepiej po jednej wpisywac
Na podkład wysłałam,a Ty zgłosiłaś się?
Asiu ja na wizażu non stop się zglaszam, tylko ciężko sie tam zalapac
testowalam juz u nich krem, odżywke do wlosow, lakier do paznokci i podpaski.
Kasik ale to nie kolejność zgloszen chyba decyduje na wizażu? Może dużo chętnych i dlatego ciężko się dostać
Marta, nie, kolejność zgłoszeń nie ma znaczenia. Jury wybiera, kto testuje:-)