Prezenty na Dzień Babci i Dziadka w 2025 r

Universe Taki personalizowany i praktyczny prezent zwykle jest świetnym wyborem! :)

U nas już kolejny rok w prezencie dajemy kalendarze ze zdjęciami synka, które sama projektuję :)

kalendarz dziadkowie po sesji światecznej dostają od nas na święta, wiec zawsze wielki problem jest z prezentem. Zazwyczaj to drobnostka merci +kwiatek, bo dziadki są zapraszani do przedszkola a tam dzieci własnorecznie coś przygotowują :)

U nas super się sprawdza kalendarz ze zdjęciami. Więc zaraz się za to zabieram i będę robić ☺️

U nas w tym roku będą zawieszki do auta z napisem Babciu/Dziadku jedź ostrożnie;p

W tym roku zaszałam i właśnie kupiłam bilety na Noc Kabertową dla dziadków , haha nawet ich syn a mój narzeczony  o tym nawet nie wie, sam wtedy zostanie z córką w domu bo to też końcem marca w Krakowie ,, tez dla siebie wzialam bilet ;) oni będą mieć taxi bo ja kierować będę a tez sama się pośmieje :) 

Miałam kupić bilety do teatru ,ale tu myślę bardziej się uśmieją  😀  

1 polubienie

u nas również super sprawdza się kalendarz ze zdjęciami :) 

My w przyszłym roku będziemy robić fotoalbum od momentu pierwszego USG do dnia babci i dziadka. Synek będzie miał już wtedy ponad pół roku, więc trochę tych zdjęć się uzbiera do tego czasu i myślę, że będzie fajna pamiątka.
Do tego jeszcze jakąś laurkę- fajne są te z odciskiem rączki albo nóżki malucha.