Prezent naChrzest

Napewno jak nie impreza to co innego wyskoczy znajac moje szczescie :see_no_evil:

1 polubienie

I wszystkich tak jest jak już się cieszysz że się coś uspokoiło to zaraz wyjdzie coś innego :face_with_diagonal_mouth: u mnie teraz znowu chrzciny niedługo i pewnie wesele drugiego kuzyna ale myślę że nie pójdę bo mi kasy szkoda

Ja też tak robię daje tyle samo bynajmniej nie trzeba tyle nad tym rozmyślać :sweat_smile:

1 polubienie

Oj, intensywny sezon przed Wami! Będzie co świętować,

O tak trochę zazdroszczę bo u mnie w tym roku słabo z imprezami

1 polubienie

To sie ciesz :smiley: mniej wydatkow :slight_smile:
Jesli chcesz potanczyc czy cos zawsze mozna jakiegks grilla na spontana zrobic wlaczyc muzyke i jest milo :slight_smile:

Nieraz fajnie iść na jakąś dobrą zabawę czy wesele w dobrym towarzystwie, niestety w tym roku źle się czuję ze względu na ciążę i jedno wesele musiałam już odmówić i wszelkie większe wyjścia . Może za rok się uda :face_holding_back_tears::smiling_face:

1 polubienie

O tak! Ja np bardzo lubię wesela, klimat na weselach i lubię się po prostu pobawić z rodziną. Na grillu to nie to samo, poszłoby się czasami gdzie indziej

U nas w tym roku też imprezowy sezon, 2 wesela mamy za sobą, urodziny, przed nami jeszcze chrzest naszej córki, rocznica ślubu dziadków i jeszcze urodziny od strony męża

No wiadomo ze grill to nie to samo ale lepsze to niz nic :slight_smile:
Ja tez wole wesela 18 itp gdzie mozna sie bawic niz takie grille…

Dokładnie To powiedzenie „pieniądze lubią ciszę” ma w sobie wielką mądrość bo ci, którzy robią swoje bez szumu, często osiągają najwięcej.Nie muszą się chwalić, błyszczeć ani przekonywać innych ich spokój i skuteczność mówią same za siebie

Ludziom nigdy nie dogodzisz chociaż byś chciał dla nich nie wiadomo jak dobrze

Też jestem tego samego zdania aby się nie wywyższać i dawać tyle samo i to problemu potem nie ma z wymyślaniem

No dokładnie.
Chociaż my też już robimy tak jak większość, dajemy po prostu tyle ile dostaliśmy i zazwyczaj to nam się sprawdza

Dokładnie tak

Często właśnie takie zasady pomagają utrzymać dobre relacje i uniknąć niepotrzebnych napięć, my też tak staramy sie robić

1 polubienie

No ja tez juz daje tyle ile inni daja… nawet zaczelam zapisywac :rofl::see_no_evil:bo z moja pamiecia to juz ciezko jest :see_no_evil:

Z tą pamięcią to u mnie podobnie, bez notatek bym się pogubiła :joy: :see_no_evil:

No to nie jestem sama :rofl::see_no_evil:

Siostra męża tak robi ze zapisuje kto ile dał :rofl::rofl::rofl: ale ja mówię no jak za rok pójdziesz do kogoś na kominie to ceny będą inne :rofl::rofl: