Prezent dla znajomych na parapetówkę

Monia myślę że jakiś naszyjnik albo bransoletke z imieniem dziecka i data urodzenia 

Teraz są takie piękne rzeczy dla małych dzieciaczków, że aż chce się kupować i ciężko odmówić 

Monia ale i ceny jakie ;) 

Proponuję kartę podarunkową np do home&you lub h&m. 
Jesli jesscze nie byliście u tych znajomych i nie wiecie w jakim stylu urządzone jest mieszkanie to tym bardziej sprawdzi sie taki prezent.

O mamameg tez ma świetny pomysl☺

O tak pościel super, pościeli nigdy za wiele :) 

Na Baby shower to może bon na jakiś zabieg kosmetyczny, np masaż stop lub pedicure dla mamy :) czy to ma być dla dziecka prezent? 

No zależy w jakich sklepach. 

Mi się bardzo podobają next, crocodille, george, newbie ale ceny też są fajne 

Next bardzo dobra gatunkowa firma ☺ polecam ale fakt cenowo tez są wygorowani

Kupiłam sobie właśnie 3 pack :) 

Ale przez internet ? Masz jakąś fajną stronkę z nexta ?

Na allegro. Patrzałam też na zalando ale akurat nie było tych które chciałam :(

Nati Next ma polska wersję strony i wysyłkę do Polski, popatrz bo czasem mają fajne promocje. 

Teraz właśnie mało jest promocji bynajmniej na takie małe i nie są takie aż ładne niektóre 

O to nie wiedziałam jak będę robić wyprawkę na pewno coś zamówię ☺

Ja kupiłam znajomym toster, bo wiedziałam, że nie mają, a by chcieli mieć. :)

Czasem lepiej kupić na olx lub allegro wyjdzie taniej :) 

Tak next dla dzieci w lumpku jest bardzo dużo ☺ 

Szkoda, że nie ma tak jak w Ameryce, że masz specjalny chip, którym oznaczasz l, które rzeczy chcesz żeby ci kupiono. I dokładnie chodzi o konkretny wzór i tak dalej

Ja jak szlam z koleżankami to składałyśmy się po 50zl. Kupiłyśmy kopertę i włożyłyśmy pieniądze i dotego kwiaty ;)) stwierdziłyśmy ze kupi sobie coś sama ;))

martyna w sumie tez bym wolała pieniądze albo chociaz dostac cos co mi sie przyda...prosciej popytac  i kupic