Prezent dla świeżo upieczonej mamy

Agusia, ja już prezent dla Maluszka mam :slight_smile:

Proud Mommy a co masz? Pochwal sie :slight_smile:

Mam gryzak-grzechotkę i kubeczek Lovi z wygranej :slight_smile: Na pewno jej się przydadzą :slight_smile:

@ Proud Mommy wszystko zależy od tego jak bardzo znasz tą kobietkę i wiesz co lubi :slight_smile: Ale wydaje mi się, że książka o maluszku to fajny prezent :slight_smile:

Ewentualnie może jakąś płytę Chodakowskiej dla mam po ciąży < tylko takie coś może delikatnie sugerować, że jest za gruba :D> hehe

A do płyty Chodakowskiej załącz skierowanie do ortopedy od razu :smiley: Żeby dziewczyna pakiet miała :smiley:

Nie nie płyta z ćwiczeniami to raczej nie…bo by się może kobita obraziła,że ktoś dał jej do zrozumienia że ma tu i ówdzie

laktator przyda się każdej mamie :slight_smile:

ahahaha, no nie, pomysłu z chodakowską to się nie spodziewałam :stuck_out_tongue:

Książka o maluszku czy jakaś dobra kobieca :slight_smile: a z kosmetyków to chyba każda z nas się zawsze i wszędzie ucieszy :slight_smile:

Poradnik dla mamy wg mnie jest idealnym prezentem…choć powiem Wam, że mama nie jest do końca doceniana po porodzie…najwięcej prezentów wiadomo przypada w udziale dziecku :slight_smile:

Macie jeszcze jakieś oryginalne pomysły dla PRZYSZŁEJ mamy dodam że ciuszki dostanie od mnie i od swojej siostry, książki, czasopisma też dostanie bo ja je zbierałam i czytałam więc potrzebuje coś nowego i pomysłowego :stuck_out_tongue:

Ja sprezentowałam jednej koleżance formę na odcisk rączek/stópek bobaska, a drugiej bo wiedziałam, że foremkę już ma, bon do Apartu (kwota to już zależy od zaspobności naszego portfela) - niech sobie i tylko sobie dziewczyna po ciąży dogodzi :slight_smile:

Hmmm zależy kto jakie ma możliwości finansowe :slight_smile: jak kogoś stac to fajną sprawą jest laktator elektroniczny dla takiej mlodej mamy :slight_smile: lub elektroniczna niania.

A może jakiś hand made ? Np. bukiet z Rafaello,bon podarunkowy do jakiegoś sklepu z ubraniami czy na zabieg spa :slight_smile:

1

Ja dostałam od moich przyjaciół handmadową (bo ja sama robię biżuterię) bransoletkę z charmsami dzidziusia, wózka i serduszka oraZ taki swoisty pamiętnik dzidzi “pierwszs 3 lata” rewelacja

Odlew stopy jest świetny sama żałuje że nie dostałam takiego albo też takiego sobie nie kupilam

Pieluszkowy torcik lub coś w rodzaju: nosidełka, bujaczka, przewijaka. Najlepiej zadzwonić i samemu się dowiedzieć czego młodzi rodzice potrzebują.

a ja myślę,że warto zrobić prezent dla mamy i dla malucha :slight_smile: dla mamy niekoniecznie coś co musi wiązac się z jej dzieckiem typu pieluchy czy kosmetyki na rozstępy ale jakaś karta podarunkowa na zakupy czy coś może by ucieszyły taką mamuśkę,ze mimo tego iż jest teraz w wirze macierzyństwa może zrobić dla siebie przyjemność :slight_smile:

Ja właśnie chciałam coś bardziej dla mamy bo książki, czasopisma i ciuszki dostanie od mnie

może jakiś fajny zestaw kosmetyków ? :slight_smile: niekoniecznie na rozstępy czy cellulit :smiley:

Ja bym chciała (ze względu na to, że będziemy dopiero mieszkać na swoim) jakąś zastawę stołową, szklanki, czy coś podobnego.