Prezent dla faceta na urodziny

Mąż ode mnie dostał bon na strzelnice dla 2 osób z instruktażem :) byl zachwycony. chcialby to jeszcze powtórzyć :) bardzo mu się podobało. 

pd braci i mamy dostał godzinna przejazdzke off roadem, tez dla 2 osób. genialne przeżycie, chyba ja byłam bardziej zachwycona niż on ;D dla niego jednak strZelnica to był strzał w 10tke ;)

Moj to by był zachwycony z xboxa ale może kiedyś mu kupię bo za dużo by pochłonęło mu to czasu i ja bym pewnie nerwów dostała tylko ;) 

Valentina coś w tym jest.  Moj ostatnio oglądał PlayStation że niby dla dzieci . Tylko ciekawe jestem kiedy by miał czas grać. Najlepiej zapytać się męża , faceta co by chciał dostać lub co mu jest potrzebne.

Moj sobie sam kupił ps5 - gral może z 10 razy. Od pol roku stoi i się kurzy… ale bardzo chciał mieć, No to ma :) tak jak ja bardzo chciałam depilator laserowy… 2.5 roku nie używam, a użyłam może na 5 sesji

schwarz się czasami trzeba coś kupić żeby jednak przekonać się ze tego człowiek az tak nie potrzebuje. Ale wiesz może keidys znowu przyjdzie czas ze zaczniecie tych rzeczy używać 

Ja kupuje oryginalne ubrania I zawsze mąż zadowolony ;)

i jak ten depilator laserowy? polcasz?

Jeśli mężczyzna nosi brodę fajnym prezentem jest voucher na wizytę u profesjonalnego barbera, zestaw kosmetyków do brody albo jakaś fajna maszynka. Ostatnio zrobiłam taki prezent mężowi - był bardzo zadowolony :) 

Z mezczyznami chyba zawsze jest problem jesli chodzi o prezenty;) 

U nas to juz prezenty leca typu wiertarka szlifierka ;)

Haha mój mąż od brata takie prezenty dostaje na urodziny ;) Ja za bardzo nie znam się na takich sprzętach;)

hihi no to ja jak mąż szukał wiertarki to tak wypytałam w pracy taki wywiad zrobiłam ze wybrałam mu ponoć lepsza niż chciał sobie kupić;)

Aniss to pewnie był zaskoczony skąd taki wybór ? 

Ja to jakos nigdy nie umiem wymyslic nic sensownego zazwyczaj się kończy na perfidnie lub jakims ubraniu 

Każdy prezent dobry który spodoba się;)

Ja na sprzętach się nie znam ,więc mówię mu że najlepiej niech sam sobie takie rzeczy kupuję ,no on się na tym zna :) Ja raczej rzeczy o których mam jakiekolwiek pojęcie ,a wiem że mu się przyda :) 

Ostatnio elektryczną maszynkę do golenia :) 

czarnulka wiecej tłumaczenia niz to warto;) zaraz od kogo wiedziałam z kim rozmawiałam;) hehe no lepiej było brać jaką chciał;) ale zadowolony ciągle działa;)

W tym roku poszłam na łatwiznę, wzięłam męża do galerii i kazałam mu sobie wybrać buty, bo rakowało mu takich półeleganckich. Ja to już nie mam pomysłu, bo przez te wszystkie lata to już wszystkie wykorzystałam ;p 

Oj właśnie najlepiej gdzieś zabrać, żeby wybrał co chce. Ja też wolę taki sposób już kupowania prezentu

To ja swojego męża też zabrałam do galerii żeby wybrał sobie buty bo wiedziałam,  że chce kupić I przydadzą mu sie;)

no właśnie tak najlepiej bo jeszcze można coś kupić co komuś się nie podoba albo będzie mu nie potrzebne, a tak to problem z głowy