Prezent dla 5 latki

Na pewno w bajki mniej przeskakiwały niż to co się dzieje teraz. Czasami jak obejrzę bajkę dla dzieci Ja czuję się bardziej zmęczona po jej obejrzeniu niż przed a co dopiero taki młody człowiek

1 polubienie

Omg mam dokładnie tak samo!!!

Ja uwielbiam oglądać te starsze bajki. Bajki Disneya o księżniczkach, Król Lew, księga dżungli, jestem jak duże dziecko, jeśli o to chodzi :rofl::heart: mam nadzieję, że córka też będzie stawiała na takie, a nie te, które teraz można czasami gdzieś zobaczyć…

3 polubienia

Mój mąż nazywa mnie Disneyówą. W 2025 w marcu byliśmy na Disney na lodzie to było takie super. Nasza ulubiona rozrywka ze starszą to oglądanie YouTube zgadnij kto śpiewa i masz dopasować która postać Disneya wykonywała daną piosenkę.

1 polubienie

Mam tak samo! Całe szczęście moja córka jest fanką księżniczek z Disneya i to tych ze starej wersji :grin:

2 polubienia

Mój mąż z kolei jest w szoku, bo sam bajek nie lubi, więc z nim nie oglądam :rofl: chociaż raz udało mi się go na króla lwa namówić! :rofl:

My też je lubimy , mogę je oglądać kilka razy z rzędu . Szkoda , że już takich nie robią :face_holding_back_tears: te dzisiejsze bajki niektóre to są nieraz aż przerażające . Strach oglądać dorosłemu a co dopiero dziecko

2 polubienia

Bo teraz wszystko musi być poprawne i to jest błąd bo jak się nie starali to popatrzcie jaka była różnorodność typu Pocahontas, Jasmine z alladyna, Tiana, Vaiana, a teraz
Zacznijmy od tego że podkreślam to moje zdanie, jest bardzo dużym błędem że tak bardzo wchodzą w ten live Action zamiast tworzyć kolejne animacje.
Chociaż te najnowsza bajka animacja wish życzenie mi nie do końca pod pasowała oglądałam jakieś pół roku temu z córką

Ooo to jest mega ja uwielbiam obejrzeć czasem do dziś , te nowe bajki to już nie to samo

1 polubienie