Prawo jazdy po 30

Śpiewanie do siebie i komentowanie kierowców to chyba klasyka każdej dłuższej trasy :smile: Najważniejsze że dałaś radę i bezpiecznie dojechałaś, nawet mimo tych objazdowych nerwów.

Ja to jestem najpewniejsza jak jest pusty parking heheh a jak nie to szukam gdzie jest więcej tego miejsca :see_no_evil:

Ja to lubie sie wciskac :sweat_smile: a potem siedze i sie zastanawiam jak malego z fotelika wyciagnac :sweat_smile: bo ja wyjde ale z nim juz problem :sweat_smile:

Ja szukam zawsze takiego miejsca , co właśnie uda mi się na spokojnie wszystko wyciągnąć , i zawsze jest to gdzieś daleko, ale chociaż jeszcze mały spacer zaliczamy :smile:

To też cofanie z tą kamerka czy na czujniki to trochę wyczucie samochodu. Jak wsiądziemy pierwszy raz w jakiś samochód to ciężko ale później to nawet czujniki nie potrzebne. Ja mam tak wyczuty stary samochód którym teraz jeździ mąż l. Jak wjeżdża na podwórko to nawet słyszę czy jest mało oleju w silniku i mówię sprawdź bo dziwnie chodzi i faktycznie się okazuje że jest jeszcze nie minimum ale mało :rofl::rofl::rofl: bo tam coś wycieka bo to stary grat ale mąż 5 km do pracy jeszcze jeździ

To lepiej wyczuwasz wasze auto jak twój chłop :rofl: podziwiam :slightly_smiling_face::face_with_hand_over_mouth:

Bo jeździłam nią 10 lat tak mniej więcej 100 km dziennie więc ja słyszę już jak ona inaczej odpala :rofl::rofl: a co najlepsze mąż mechanik :rofl::rofl::rofl:

Niezależnie od wieku, warto mieć prawko, nigdy nie wiesz do czego zmusi Cię życie :blush:

Moja kolezanka z pracy robila prawko w wieku 57 lat bo maz zachorowal i nie mial kto z nim jezdzic po lekarzach…

Super kazdy wiek jest dobry aby zaczac jezdzic :wink:

Tez jestem twgo zdania :slight_smile:

1 polubienie

Ja mam prawko od 10 lat ale jeździłam rok a potem po przeprowadzce do dużego miasta korzystam z komunikacji, czasem zdarza mi sie prowadzic ale ze strachem. Duzo lepiej sie czulam jezdzac zaraz po zdanym egzaminie. Mogę jedynie doradzic żeby robic prawo jazdy i potem jeździć bo gorsze od nie zrobienia jest miec i nie jezdzic a teraz się boje, czuje się niepewnie i tak jakby ucze sie na nowo obycia w ruchu.

Ja długo zwlekałam z prawem jazdy , ale w końcu się zdecydowałam i nie wyobrażam sobie teraz przy dwójce dzieci nie mieć auta i prawa jazdy :see_no_evil::face_with_peeking_eye:
Do wygody szybko się człowiek przyzwyczaił :speak_no_evil:
Tak naprawdę nie ma chyba ograniczeń co do wieku , każdy wiek jest dobry :slightly_smiling_face:

Dokladnie kazdy wiek jest dobry :slight_smile:

Dziewczyny dziś zapisałam się na kurs, właśnie ogarniam teorie w ramach e learningu, w poniedziałek badania i powoli idę do przodu! Dzięki za wszelkie wsparcie i podzielenie się historiami które mnie dodatkowo zmotywowały :blush:

4 polubienia

No i pięknie ! Brawo za odwagę o krok do przodu :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Brawo :clap:

1 polubienie

Gratuluję ! Ciesze się razem z tobą za krok w przód !

1 polubienie

No i świetnie :heart_eyes: trzymam kciuki :smiling_face: ja tez uczyłam się online to super sprawa, zadałam za 1 razem teorię z tego szoku nie pamiętałam jak wyszłam i po pół godziny zastanawiałam się czy ja napewno zdałam w takim szoku byłam :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Super :wink: bedziemy kibicowac i czekac na zdane egazminy :wink:

1 polubienie