Pozytywny test ciążowy 11dpo. Cieszyć się?

Super;) cieszymy się razem z Tobą 

Cudownie kochana! Dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze dla Was <3

Grtulacje ! najlepiej zrób siebie bHCG i powtórz po 48h, Jeśli wzrośnie dwukrotnie oznacza że ciąża rozwija się prawidłowo

Beta w piątek 46.77, dziś 241.9.

Wzrost w 72 h 213% 🥰 myślę, że to bardzo dobrze.

Gratulacje ;) szczęśliwego rozwiązania życzę i jak najmniej dolegliwości w ciąży;*

No super! Beta ładna :) Teraz tylko dbać o siebie i cieszyć się tym pięknym okresem :) Oby był dla Ciebie łaskawy :) Dużo zdròwka!:)

Gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą! Dbaj o siebie kochana i dokładnie ciesz się tym czasem bo wbrew pozorom bardzo szybko zleci :D

Hehe to w domu pewnie juz fajny klimat;) 

Pamiętam te nasze podekscytowanie po potwierdzeniu ciazy :) fajny czas przed Tobą;) 

Idealnie żeby zrobić prezent na Święta rodzinie;) 

Bardzo się cieszymy i właśnie chcemy powiedzieć rodzinę w święta.🥰 Macie jakieś pomysły jak przekazać tą nowinę najbliższym?

Hehe zapakuj w pudelko maly los;) hehe

Ja zrobiłam laurkę starszemu synowi który wręczył rodzinie z usg i informacja , że będzie miał brata ;) ale wszyscy byli w szoku bo nikt nie spodziewał się drugiej ciazy ;) pierwszą przekazaliśmy normalnie przy kawie ;)

to u nas nigdy nie ma spektakularnych przekazywać informacji :D tzn dla nich zawsze szok, ale jakoś normalnie mówimy 

ja kupilam mlodemu bluze z napisem : starszy brat :D

super teraz czas potwierdzić u lekarza :) 

Z pierwsza jeździliśmy do każdego z rodziców,  dziadków osobiście.  Druga to już spokojniej. A trzecia to każdy swojej stronie w biegu powiedział:D 

to u nas w pierwszej i drugiej oboje przekazywaliśmy informację, w trzeciej każdy swoim rodzicom :)

Pierwsza to takie zawsze wielkie wydarzenie ;)