Super;) cieszymy się razem z Tobą
Cudownie kochana! Dużo zdrówka i wszystkiego co najlepsze dla Was <3
Grtulacje ! najlepiej zrób siebie bHCG i powtórz po 48h, Jeśli wzrośnie dwukrotnie oznacza że ciąża rozwija się prawidłowo
Gratulacje ;) szczęśliwego rozwiązania życzę i jak najmniej dolegliwości w ciąży;*
No super! Beta ładna :) Teraz tylko dbać o siebie i cieszyć się tym pięknym okresem :) Oby był dla Ciebie łaskawy :) Dużo zdròwka!:)
Gratulacje! Cieszymy się razem z Tobą! Dbaj o siebie kochana i dokładnie ciesz się tym czasem bo wbrew pozorom bardzo szybko zleci :D
Hehe to w domu pewnie juz fajny klimat;)
Pamiętam te nasze podekscytowanie po potwierdzeniu ciazy :) fajny czas przed Tobą;)
Idealnie żeby zrobić prezent na Święta rodzinie;)
Bardzo się cieszymy i właśnie chcemy powiedzieć rodzinę w święta.🥰 Macie jakieś pomysły jak przekazać tą nowinę najbliższym?
Hehe zapakuj w pudelko maly los;) hehe
Ja zrobiłam laurkę starszemu synowi który wręczył rodzinie z usg i informacja , że będzie miał brata ;) ale wszyscy byli w szoku bo nikt nie spodziewał się drugiej ciazy ;) pierwszą przekazaliśmy normalnie przy kawie ;)
to u nas nigdy nie ma spektakularnych przekazywać informacji :D tzn dla nich zawsze szok, ale jakoś normalnie mówimy
ja kupilam mlodemu bluze z napisem : starszy brat :D
super teraz czas potwierdzić u lekarza :)
Z pierwsza jeździliśmy do każdego z rodziców, dziadków osobiście. Druga to już spokojniej. A trzecia to każdy swojej stronie w biegu powiedział:D
to u nas w pierwszej i drugiej oboje przekazywaliśmy informację, w trzeciej każdy swoim rodzicom :)
Pierwsza to takie zawsze wielkie wydarzenie ;)