O jaa siłownia ;) mnie wykańcza;)
siłownia to też nie dla mnie :D tu jednak się nie zrelaksuję
Hehe no ja znam takich, co uciekają na siłkę się zrelaksować:)
Mojego męża zas relaksuje 100km na rowerze :D a ja wybieram kocyk pod drzewem ;D i czekam aż wróci. Pojęcie relaks jest bardzo szerokie
Spa też rewelacja. Masaż, jakaś sauna czy coś.
Mnie relaksuje masaż stóp zrobiony przez męża :D uwielbiam :D
Moj mi ani razu masażu stop nie robił :D muszę go teraz wykorzystać, mam powód przynajmniej :)
Masaż stop jest bardzo przyjemny ;) mąż mi robił w trakcie ciąży;) ale może z 2 razy kiedy bolały mi nogę he ;)
Ostatnio kupiłam świece zapachowe to musze go zmotywować:D póki mały człowiek nie płacze jeszcze wieczorami :D
Oj taki masaż stóp to i ja bym chciała:D muszę mężowi podsunąć stopki:)
Nie jestem pewna ale świec zapachowych nie można zapalać przy noworodkach/niemowlętach ;) położna kazała nam zlikwidować wszystkie zapachy w domu po porodzie ;)
Justyś a dlaczego?
Hmm kiedyś słyszałam, że te zwykle zapachowe podgrzewacze mogą być szkodliwe bo coś tam się wydziela. Ale teraz są świece np sojowe więc chyba bezpieczne
sojowe to naturalne wiec myślę ze są ok
Tak sojowe na pewno są bezpieczniejsze od takich normalnych.
Może chodzi też o to, że takie zapachowe mogą nosek zatkać? Mi czasami zapachy nie pasują i od razu mam cały nos pełny
Ja najbardziej relaksuję się w bibliotece. Może to śmieszne, ale tam jest cisza, spokój, otoczenie przyjazne dla mnie (mnóstwo książek) i można sobie usiąść i poczytać bez spiny.
Oj mi też czasami jakiś zapach nie pasuje i robi się nie dobrze od razu...
Jeżeli chodzi o wyjazdy to polecam Wysową-Zdrój. Ta miejscowość leży w Beskidzie Niskim. Znajduje się tam m.in. pijalnia wód leczniczych, w której panuje przyjemny nastrój.
Jeżeli chodzi o odpoczynek i relaks w mieście to proponuję poszukać w Internecie adresu jakiejś jaskini solnej. Przyjemnie można też spędzić czas na basenie w jacuzzi.
Bardzo fajnym miejscem na relaks są obiekty posiadające ruską banię - zwłaszcza teraz zimą fajnie jest posiedzieć w gorącej wodzie :)
Również polecam tężnie/groty solne - przebywanie w takim miejscu korzystnie działa na organizm, no i można się dobrze zrelaksować.