Redakcjo a co powiecie na możliwość wysyłania wiadomości prywatnych? To by było bardzo pomocne jeżeli któraś z nas miałaby konkretne pytanie do innej osoby z forum
Sprawdzimy jakie są nasze możliwości techniczne:-) Wrócimy niebawem z odpowiedzią.
Nie musi być to już teraz. Wiadomo początki strony więc i nowości z czasem Po prostu wydaje mi się że byłaby to całkiem fajna opcja w przyszłości
Niestety to dość potężny mechanizm, więc w najbliższym czasie nie możemy go uruchomić, ale na pewno w przyszłości się pojawi.
Ja dodałam trochę tych komenatarzy i kilka faktycznie zdarzyło się kilka krótkich dla punktów, ale większość to komentarze moich doświadczeń i rad np. co do wyprawki, ciemieniuchy czy wyboru lekarza. Dobrze, że zablokowano dodawanie swoich punktów :), pisałam dla przyjemności ale nie ukrywam że chęć otrzymania nagrody była. Nadal będę pisać i jak synek pójdzie spać któregoś dnia wcześniej to opiszę swoje cc, bo się zebrać do napisania nie mogę.
Może to dziwne ale odkąd nie można sobie przyznawać punktów zauważyłam duży spadek aktywności na forum… Trochę to dziwne, a może to tylko moje wrażenie
zgadzam sie takie forum jest fajne, mozna poznac ciekawych ludzi, faktycznie mnie tez troche wkreciły te punkty, ale tez chcialam napisac co wiem, bo sama duzo przeszlam
i tamta dziewczyne nataleum (chyba) z ktora tak ostro wymienialam zdania przepraszam
mam nadzieje, ze bedzie lepiej, no teraz bedzie sprawiedliwie
jak bede miala szybki internet to bede wiecej sie udzialala a teraz mnie cos bierze …
Fajnie,że parę kwestii zostało wyjaśnione,mam nadzieję że na forum zawsze będzie miła atmosfera i będziemy sobie wspólnie pomagać i wymieniać się naszymi doświadczeniami:)
Faktycznie, zamieszanie się zrobiło w tych wątkach i w komentarzach, bo okazuje się, że wiele z nas ma te same porody i się powtarzamy Może po moderacji będziemy bardziej zorganizowane w forum
dokladnie, sa jakies powtarzajace sie watki, nie potrzebnie moze zostana usuniete i wszystko wroci do normy
Jeju, znowu byka strzeliłam - miało być “porady” - wybaczcie - edycja posta byłaby wybawieniem, bo ja często wieczorami już nie myślę na pełnych obrotach.
Pracujemy nad opcjami przenoszenia komentarzy i łączenia wątków. Prosimy o cierpliwość. Niebawem nie będzie problemu powtarzających się wątków.
No i jak zawsze nagrody powodują że w niektórych oddzywa sie “prawdziwa natura” .
Widac ze niektórzy idą na ilość a nie jakość i jest to przykre , głosowanie na siebie ? No cóż …
Szanowna redakcjo może następnym razem warto wszystkie nagrody przeznaczyc do Panstwa dyspozycji - wtedy na forum pozostana faktycznie tylko Ci którzy chca sie czegoś dowiedziec/podzielić sie doswiadczeniem a nie po to by cos zdobyc. Nie ukrywam że mnie osobiście bardziej ucieszyłaby nagroda przyznana przez Jurorów - miałaby dla mnie dużo większe znaczenie. Niestety możliwość otrzymania czegoś budzi w niektórych ludziach prawdziwie zwierzęce instynkty
Maria Z - Twoj post i wpowiedz w tonie fora ze dwora czy żal … ściska niestety nie mówi o Tobie nic dobrego - po co ta agresja ? Czy nie lepiej czasem coś przemilczeć niz niszczyc atmosfere ?
Własnie odkryłam ten wątek, że jest coś takiego jak pogaduchy. Przeczytalam wszystkie posty równiez wymianę zdań…
Sorki, nie moja sprawa, ale nie rozumiem Cię Guasia. Dziewczyna przeprosiła Nataleum więc o co chodzi?
Mam niestety wrażenie że szukasz “atrakcji” poruszając coś co zostało zakończone.
dzieki Olciaa
sprawa zamknieta wiec to przemilczę
Super że będą połączone bo jak przeglądam to bardzo dużo tematów jest powtarzających się
Trochę przykro się czyta w takim miejscu wypowiedzi niektórych z dziewczyn, przykro… Mamy tu być dla siebie i sobie na wzajem pomagać, wspierać a i czasem może poplotkować i pośmiać się z naszych maluszków. miłego dnia wszystkim.
Doczekałam się opcji edycji komentarzy:)bo zawsze o czymś zapominałam
to nie czytaj
ja juz przeprosiłam czego wy jeszcze chcecie ode mnie??
Maria.Z rozumiem że to nie czytaj - dotyczy mojego wpisu? Chyba się nie mylę. Forum jest właśnie od tego żeby je czytać. A zaczynając czytać każdy wątek nie spodziewam się od razy awantur, oszczerstw i innych takich. Po co to komu? Ten wątek ewidentnie nie jest “najmilszy”, pomimo tego że nie ja uczestniczyłam w wymianie zdań to przykro czyta się coś takiego w takim miejscu. Jesteśmy mamami i chyba potrafimy trzymać nerwy na wodzy? Macierzyństwo podobno uczy cierpliwości, zrozumienia … więc bądźmy dla siebie miłe i wyrozumiałe. Każda z nas jest tu po to aby napisać coś od siebie i poczytać wpisy innych mam lub przyszłych mam.
lusi_ja - masz rację opcja edycji jest super zawsze można coś dopisać lub poprawić