Pomysły na śniadanie

Ale pyszności :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Pyszności :drooling_face: ja dziś robię pankejki :wink:

1 polubienie

Ja krokiety , ktoś mi narobił ochotę :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Mi nigdy te naleśniki na krokiety nie wychodzą , zawsze za grube :rofl:

1 polubienie

Ooo tez bym zjadla ale nigdy nie lubie smazyc :wink: a robilas te trojkatne juz ?

Ja robię na patelni do naleśników bez oleju , czasami przesmaruje to wychodzą idealnie, kiedyś robiłam na zwykłej to mi nie wychodziły :see_no_evil: @ewelkar899_wp.pl ja robię kwadratowe :see_no_evil: :grin: a Ty robiłaś ? Ja też nie lubię tego smażenia na koniec i sprzątania :see_no_evil:

1 polubienie

A wychodzą ci takie ładne okrągłe ? Ja to coś źle robię , ale ważne że smakowało :grin:

1 polubienie

Mi tylko ładne wychodzą na patelni do naleśników takiej małej cienkiej z Biedronki za 10 zł .

Ja robilam te trójkąty i sa super :wink: z jednego nalesnika wychodza dwa krokiety troche ciezko sie sklada unmnie maz sklada ja smaze :rofl:

1 polubienie

Ja robię w piekarniku bez panierki i są pyszne no i zdrowsze :grinning::grinning:

O to nigdy nie jadlam takich :wink:

Tak dobrze wychodzą :slight_smile: @ewelkar899_wp.pl po to muszę wypróbować :smiley: a u mnie akurat ja muszę składać , mój jak złożył to się cały rozwala , u nas właśnie lepiej mu wychodzi smażenie :smiley: @Kiniawes Oo nie jadłam nigdy takich, czyli jak dokładnie je robisz?

Po prostu zawijam farsz w naleśnika i potem do piekarnika i zapiekam 180 stopni 10-15 min :grinning:

Uwielbiam patelnie do naleśników i nie wiem jak mogłam żyć kiedys bez niej…
Używam jej nie tylko do naleśników ale do wszystkich placków racuszków i pankejków

1 polubienie

Ja jeszcze mam taką małą do omletów. Wychodzę wtedy takie puchate.

Oo to muszę tak zrobić następnym razem :smiley: @Mamina ja też nie wyobrażam sobie patelni do naleśników, no nie wiem jak można bez niej żyć :see_no_evil: