Dla ?nie najgorsze są do prasowania prześcieradła z gumką xd koszule juz mam obcykane jak :) nawet je mąż sam potrafi uprasowac :p
klaudia sz trzeba mieć sposób na prześcieradło z gumką:D
Idziemka, masz jakiś? :p
Raczej to nie jest jakiś skomplikowany proces prasowania prześcieradła z gumką haha :D
Prześcieradło ja nie prasuje ;) bo nie mam z gumkami;)
A spodnie w kant to racja ;( tez nie lubię a ostatnio mialam z nimi do czynienia czesto bo ciazowe takie kupilam ;(
Wow, dziewczyny, podziwiam Was. Ja prześcieradła nie prasowałam nigdy. Z gumką czy bez, zawsze dochodzę do wniosku, że pierwszej nocy i tak się wygniecie �
o jeju ja to leniwa jestem chyba bo pościeli i prześcieradeł nie prasuję :D
Maziulek oj tak od razu leniwa;D
Ja zależy jaki rodzaj. Nie wszystkie też się prasuje bo robią się brzydkie i wyglądaja okropnie
Mi się ciągle zwija to z gumką i tak ciężko do końca dojechać.. ale z tym, że się wygniecie troche po założeniu to w sumie prawda.. :)
Ja posciel to tak na szybko prasuje czasami klade pod spod jak prasuje cos innego zeby za dużo roboty nie mieć;) jednak posciel wyprasowana to co innego;) ale też czasami mi się nie chce wiec tak prasuje ja na odwal;)
A pamiętanie jeszcze krochmal do poscieli?
Też nie prasuje :) a jak pościel to Ikea polecam
Najlepiej wyprasować przed założeniem bo w szafie i tak i tak się pogniecie
Platyna, my tez uwielbiamy ikea! Mega piękne wzory, dobra cena i jakość!
Aniska moja mama tak robi ciągle. Ja zrobiłam raz i stwierdziłam,że mam to gdzieś . Prasować no nigdy nie pasowałam ok pościel dla dzieci na wyjście ze szpitala,a tak to mi się nie chce
Prasowanie tez nie należy do moich ulubionych.. no chyba, że jakiś fajny film do tego albo serial :)
Ja niczego nie prasuję a pościeli w życiu nie prasowałam. No chyba, że prześcieradełko do gondoli przy pierwszym dziecku ale nie jestem pewna.
Ubrania prasuję tylko jak mąż potrzebuje koszulę bądź eleganckie spodnie na imprezę, czyli 2 razy do roku na święta :p
Aniska krochmalenie pamiętam tak przez mgłę. Mama to robiła a potem pościel naciągali oboje z tatą i pamiętam, że lubiłam przebiegać wtedy pod nią.
Ja lubię posciel z home&you, wszytskie mam z tego sklepu:D moja ulubiona jest na świeta z kotami mikołajami:D
Idziemka, każdy ma swoją ulubioną :D a swiateczne wzorki są super :)
klaudia oj tak, tworzy się taki klimat:D