Pomagamy jak umiemy!

Wiecie, ze lubie pomagac, a gdy sa inicjatywy ze mozna to robic siedzac na kanapie i klikajac palcem to… robię to !
Jak tez wiecie bardzo angazuje sie w rehabilitację pewnej dzielnej 5latki - Milenki :heart:
Dlatego proszę Was o glos oddany pod tym linkiem

https://malopolskalokalnie.pl/samodzielni-i-odpowiedzialni-rozwoj-kompetencji-zyciowych-poprzez-prace-ze-zwierzetami/?fbclid=IwdGRzaAN24ldjbGNrA3biS2V4dG4DYWVtAjExAAEeXvgESFPkkjKJ31xIwrrcIQFB7WuU-5PpGxqkyL1SZPDQewpgKRQ1mQzdPoM_aem_jhFUDtjMNTlYGXwWRCDI2A

Glos mozna oddawac codzienne raz dziennie !

Dzieki tym glosom fundacja dostanie dotacje na terapie dla takich dzieci jak Milenka :heart:
Klikasz w link, podajesz swojego maila i wchodzisz w link z maila by oddac glos :heart: TO WSZYSTKO !

Wiecej o inicjatywie dowiesz sie tutaj :

W dniach od 3 do 11 listopada 2025 roku do godziny 12.00 zapraszamy do głosowania w konkursie “Mamy FIOła na Małopolskę” FIOłek Publiczności, czyli konkursie na najciekawszą inicjatywę zrealizowaną w ramach projektu Małopolska Lokalnie 2025. Uczestnictwo w Konkursie polega na oddaniu głosu na stronie www.malopolskalokalnie.pl/glosowanie na wybraną przez Głosującego Inicjatywę zrealizowaną w ramach konkursu grantowego Małopolska Lokalnie, edycja 2025. Warunkiem skutecznego oddania głosu na stronie Konkursu jest posiadanie aktywnego adresu email i potwierdzenie oddania głosu poprzez w link aktywacyjny przesłany na podany adres email. UWAGA! Link może wylądować w spamie! Głosujący, przez cały okres trwania Konkursu, może głosować wiele razy na wybraną przez siebie Inicjatywę, z tym zastrzeżeniem, że nie więcej niż jeden głos dziennie z jednego adresu IP.

Na zdjeciu - za zgodą Mamy Milenki - Milenka na hipoterapii czyli zajecia terapi z konikami :heart:

Z calego serca Wam dziekuje :heart:

3 polubienia

Masz cudowne serce :heart:trzymaj tak dalej :heart:

1 polubienie

Zrobione :wink:

1 polubienie

Głos również oddany wyślę też do męża i siostry :blush:

1 polubienie

O Jezu cudowny z ciebie człowiek !

1 polubienie

Gotowe ! Głos oddany, prześlę dalej 🩷

1 polubienie

Masz wielkie serce :heart:

1 polubienie

Niech dobro idzie w świat. To nic nas nie kosztuje, a komuś może ułatwić życie i dać szansę :heart:

1 polubienie

Zrobione :slight_smile: daj znać jak wyniki !

Przypominam ze dzis tez mozna to zrobic i juz tak codziennie :heart:
Bede Wam przypominac :rofl:
Oczywiscie dam znac jak beda wyniki :heart:

Przypominaj bo to łatwo zapomnieć i przeoczyć, a jak piszesz to wątek leci w górę i od razu człowiek sobie przypomina :grinning:

Mój głos na dziś oddany!:grinning:

1 polubienie

Oddane :smiling_face_with_three_hearts: oby się udało osiągnąć cel

Mój głos dzisiaj już też oddany ! :blush:

1 polubienie

Liczę że się uda !

Przypominam dziewczyny , ja już oddałam :blush:

1 polubienie

Głos oddany :wink:

Ja też już dziś oddałam, tzreba się zmobilizować bo zostały ostatnie dwa dni :grinning:

1 polubienie

Wlasnie jestem tak ciekawa wynikow, bo nie wiem czego sie spodziewac, bo umowmy sie ze ludzie sa malo systematyczni wiec ciezko pameotac zeby codziennie to klikac

Przejrzalam 12 stron i sa tacy co maja 1000 glosow ! Takze nie mamy szans :sob: strasznie mnie to boli, ze trzeba walczyc o glosy zeby moc rehabilitowac dziecko…

Kurde! Miałam nadzieje, że się uda :confused:
Też mnie to boli, że na chore potrzebujące dzieci trzeba robić zbiórki i liczyć na innych ludzi :frowning: bardzo to smutne :confused: