Pokój malucha

Ja ma podobny, tylko to dolne pudełko jest wyższe niż 2 górne.
Fajna sprawa, bo mam wędlinę, ser, a na dolnym ser w kawałku :sweat_smile::joy:

Oo to też fajne musi być , bo właśnie mi brakuje takiego na ser w kawałku.

To ja mam z biedry joie ale nie wszystkie sery wchodzą. Np z Lidla te kostki 250g wchodzą ale już te 500g nie

Jeju, tak dawno dodałam ten post, a wiecie, że my dalej nic tam nie zrobiliśmy?
Tyle było po drodze chorób, właśnie wizyta w szpitalu…
A dziś, jak mąż już zaczął, to spaliła się wiertarka… wszystko przeciwko nam ostatnio…

Ojeju to współczuję. Najgorsze jak tak wszystko idzie jak po grudzie

Jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze

2 polubienia

Ja jak będę w action to też kupię :smiley: o ile nie zapomnę

Oby tak było, bo mam już pomału dosyć :joy::joy:
@Anetteso_gmail.com nooo już mnie to wszystko męczy strasznie… ale no mam nadzieję, że teraz chociaż pogoda będzie dopisywać i już samo to wprowadza też teoszke lepszy nastrój, jak na dworze ładnie ciepło

1 polubienie

Ja do najbliższego mam że 30 km , zawsze wejdę jak jestem . Szkoda właśnie że nie ma online

Może kiedyś zrobią zakupy online , albo otworzą więcej sklepów w Polsce😄

Ja to bym bardziej była aby wkoncu było online :face_with_hand_over_mouth::crazy_face:

A ja bym chciała żeby otworzyli gdzie ten sklep bliżej mojej części miasta :upside_down_face:

@Kargaw mieć do robota z misą taką szafkę marzenie co nie :wink::wink:?
@Michaska i @daruniax33 eleganckie macie pojemniki :slight_smile:
Ja tez w plastikowych trzymam ale myślę przejść na szklane , nie będą tak zapachem przechodzić :slight_smile:
W action tez kupiłam tę obracaną tackę - rewelacja - kręcę a nie wyciągam pół regału żeby się dostać do czegoś :slight_smile:

2 polubienia

Tak, oj chciałabym taką, żeby robot czy inne gadżety były schowane :smiling_face: nie lubię mieć na blacie zbędnych rzeczy :crazy_face:

1 polubienie

A weź po co to pokazywałaś teraz będę chciała remont kuchni zrobić :rofl::rofl: no przydała by się bardzo

Wracam z małą aktualizacja!
Póki co ustawienie jest takie. Doszedł dywanik, listwy przypodłogowe :sweat_smile: no i zmieniłam trochę układ mebli. Póki co tak będzie pewnie jakoś do lata, bo w lecie planujemy przenieść tu córce też łóżeczko.
Teraz po lewej są zabawki stojące jak właśnie kuchnia, domek dla lalek, a po prawej miejsce na zabawę. W komodzie również są zabawki, tak, aby córka mogła je sobie swobodnie sama wyciągać.
Jak przyniesiemy tu łóżeczko, to planuje usunąć grzejnik, bo zabiera miejsce, a w zamian wstawić Klimę i ogrzewać klimatyzacja pokój. Wtedy pod oknem będzie stało łóżko. Inna szafa, która ma już szuflady i półki i drążek na prawo od drzwi, tak jak teraz, a resztę sie ulokuje po prawej lub lewej stronie, żeby też był właśnie wolny placyk na zabawki. Oczywiście reszta zabawek większych jak np basen z piłkami jest w salonie :joy::joy:

2 polubienia

Mega przytulnie !

1 polubienie

Pewnie na dniach i tak będę jeszcze łazić, przestawiać i kombinować, ale już teraz chociaż jest miejsce na zabawę i wygląda na mniej smutny ten pokoik :heart:

Ooo ślicznie zrobiłaś , piękny pokoik :slight_smile: a jakieś firanki i zasłony będziesz robiła ?

A przemyślałaś temat ogrzewania pokoju klimatyzacja? My w domu mamy i kiedyś podgrzewaliśmy nią ale przestaliśmy bo trochę to drogo wychodzi.