Podsumowanie

Cześć dziewczyny,
chciałabym Wam podziękować za każdą radę, wskazówkę, jakie mi dawałyście. Nie sądziłam, że w tym wieku (40l) jeszcze zajdę w ciążę. Byl to dla mnie lekki szok :wink: . Zostały mi może 2 może 3 tygodnie w ciąży. Ciąża przebiegła można powiedzieć prawie bezobjawowo hehe, poza piersiami , które juz rosły w 3 miesiącu ciąży, gdyby nie one to może później bym zauważyła ciąże hehe. I teraz wypływające mleko z piersi. Pozostaje teraz tylko na rozwiązanie.
Jeszcze raz dzięki;)

3 polubienia

Dawaj znac jak przebiegały narodziny oraz jak Ty się czujesz :muscle::blush::blush::blush::blush:
Tutaj możesz nam pisać śmiało, jestwsmy aby wspierać :wink::heart_hands::heart_hands:

2 polubienia

Wytrwałości na ostatniej prostej bo jak wiadomo ostatnie tygodnie ciąży trwają jakieś 3 lata :rofl::rofl: oby upały nie dawały tak o sobie znać i szczęśliwego , szybkiego porodu 🩵

Bardzo się cieszę. Czy to pierwsza ciąża?
Oczywiscie życzę udanego rozwiązania.!
Służymy też radą w połogu i późniejszych okresach rozwoju dziecka :slightly_smiling_face:

Ogromne gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: Trzymam mocno kciuki za szybki i spokojny poród :yellow_heart: Daj znać potem, jak już maluszek będzie na świecie :smiling_face_with_three_hearts:

Teraz już ostatnia prosta, więc dużo siły i spokoju, będzie pięknie :yellow_heart:

Wow, ale cudowna wiadomość! :heart_eyes: Ogromne gratulacje! Cieszę się, że ciąża przebiegła spokojnie i bez większych dolegliwości. Teraz już tylko czekać na maluszka – trzymam mocno kciuki! :two_hearts:

daj znać jak już urodzisz , co u ciebie i maluszka ;))

Tak, to pierwsza ciąża:)

1 polubienie

Towarzyszymy nie tylko w ciąży ale też w połogu :wink::wink: może z nas nie specjalistki ale w każdej dziedzinie w zasadzie któraś z nas ma doświadczenie więc uzupełniamy się wzajemnie :slightly_smiling_face: polecamy się jeszcze :crazy_face::crazy_face:

Gratulacje :smiling_face:

Zdrówka dla was i szczęśliwego rozwiązania :blush::heart:

W takkm razie czekamy na informacje :wink: jak poszlo?

Super to zawsze wielka radość