Podsumowanie roku 2025

Ja akurat też nie przepadam ale jakaś tam opcja jest by się nie wykosztować :grin:

Ja tak samo. Nie pasuje mi styl oversize. Po prostu źle się w nim czuję. O ile szersze spodnie zależy jakie jeszcze jako tako ubiorę, to koszulkę, czy bluzę męża bo akurat na mnie jest wtedy oversize tylko do zadań specjalnych wokół domu :rofl::rofl::rofl:

No właśnie, ja np. polubiłam luźniejsze spodnie, ale luźna góra mi jakoś nie pasuje. Może przez to też, że mam duży biust i jak ubiorę coś luźnego to mam wrazenie, że wtedy taka wielka jestem.

Ja szerokie spodnie też tylko po domu to ubiorę , czuję się tak luźno wtedy . Ale poza dom to już bym raczej w nich nie wyszła :rofl:

Ja mam podobnie hahaha jakoś nie mogę być ubrana cała na luźno, bo mam wrażenie, że wyglądam jak taka prosta cegła :rofl::rofl: nie widać ani żadnych zarysów sylwetki, ani nic :rofl:

Jeju ja nawet nie mam szerokich spodni, wszystko musi być opięte bo czuję się wtedy jeszcze bardziej gruba :rofl: tylko raz przymierzyłam i mówię nie na pewno niebłędne nigdy takich nosić :laughing: i mojemu chłopaki też się nie podobają takie szerokie @DDoominika mbje w takim stroju tylko mój chłopak i dziecko zobaczy, no rodzina jak mnie z zaskoczenia odwiedzi i kurier :rofl::rofl:

1 polubienie

Mi na przykład taki styl się podoba jak ktoś nosi oversizowe ubrania, ale na sobie jakoś w ogóle nie czuję tego stylu.

Ja pomierzyłam kilka sztuk i znalazłam 2 w których wyglądam optymalnie :rofl::rofl:

No było intensywnie. Nowy Rok przywitamy juz z dzidziusiem także to dobry czas na zmiany. Postaram się poprawić relacje ze starszymi dziecmi. Maja teraz trudny czas ( matury) wiec dobrze będzie pobyć z nimi w domu. A przy okazji troche sie wyciszyc. Jak tylko ogarne się po porodzie to na pewmo jakies zajecia fitness dla mam i joga…
Postaram się skupić na macierzyństwie łącząc to z moja pracą zawodową. Może nawet uda sie przetestowac kilka gadżetów

Ja jednak czekam aż ta moda się skończy :rofl::rofl:

Wraz z podsumowaniem roku oczywiście mam tez pewne refleksje.
Kolekny rok i kolejnej osoby brak.
Niestety ale tendencja sie nie zmienia. Rok w rok ktos umiera z rodziny ( czy ode mnie czy od meza - jego rodzina to juz moja od dawna i z wyboru).
W tym roku zabraklo mojej babci ( matki ojca).
Robilam kapuste wigilijna i kazali dodac 40ml czerwonego wina wiec leze do “barku” a tam… porterówka od Babci Marysi… strasznie slodka i strasznie mocna. Dostalam kiedys i tak stala… az wlasnie przyszedl moment kiedy pomyslalam: tego roku nie zadzwonie zlozyc zyczen…

I wiecie, mimo ze moje kontakty z rodzina sa naprawde kiepskie to akurat z babcia byly calkiem ok. Babcia nie mogla pojac jak to rodzice nie widzieli wnuka itp. Serce ją bolalo na sama mysl.
Zawsze dzwonilysmy do siebie, choc widywalysmy sie sporadycznie. To jednak pierwsze swieta gdy nie zadzwonie zlozyc zyczen…

Myślę że u każdej z nas zdarzy się ktoś za kim wyjątkowo tęsknimy w szczególności podczas świąt.
Pamiętaj, że Twoja babcia jest przy Tobie i patrzy na Ciebie tam z góry :heart:

Urodzenie córeczki w lipcu, a w maju chodziłam na szkołę rodzenia i bardzo dużo się tam nauczyłam jak podnosić, przewijać, karmić piersią i jak wygląda poród dzięki temu bardzo szybko się z porodem uporałam i pierwszymi dniami życia maluszka :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Zaczynając ten rok ni spodziewałam się, że zakończę go w powiększonym gronie, co sprawiło mi największą radość. Ten rok uświadomił mi, że najważniejsza jest dla mnie rodzina, ona daje mi najwięcej szczęścia i radości. Uświadomił mi,że praca jest ważna, ale nie warta mojego zdrowia, więc pewnie w kolejnym roku nastąpią jakieś zmiany. Ten rok zaliczam do bardzo udanych :heart:

1 polubienie

Roczek minął zaskakująco… mielismy Nowy Rok witać z dzidziusiem, ale jednak pożegnaliśmy Stary Roczek już z naszym Aniołkiem. Dzidziuś postanowił zrobic bam prezent na Wigilię :slight_smile:
Takim wlasnie cudem zakończyliśmy rok 2025

2 polubienia