Dobrze, że obsługa miała poczucie humoru ![]()
Dobrze, że trafiłaś na kogoś z humorem, bo nie każdy ogarnia, że człowiek już i tak ma lekki stres przed lotem ![]()
Niby nie, aczkolwiek korzystając z danej lini akceptujemy regulamin. Ja wtedy po prostu nie doczytałam jaki jest limit ![]()
Słyszałam, że teraz mają znosić te limity u niektórych przewoźników.
Ja właśnie też coś czytalam gdzieś o tym, ale ciekawa jestem jak to wyjdzie. Już parę razy słyszałam, że można wnieść swoją wode itp, a to i tak nie prawda
W praktyce pewnie różnie bywa
Dobrze by było ![]()
Ale bynajmniej też masz fajne wspomnienia ![]()
Jakieś wspomnienie chociaż jest. Z każdego lotu mam jakieś
z tego ściąganie butów, z Budapesztu wpadłam w histerię na starcie, nie wiem czemu, ale wyłam cały start, a jak już można było odpiąć pasy to zasnęłam i przespałam cały lot ![]()
![]()
![]()
To chyba znak, że organizm potrzebował resetu po tym całym stresie ![]()
Lot rok temu , miala roczek, Rodos ![]()
Podróż super zniosła
gorzej z powrotem bo caly dzien bylismy poza pokojem w dniu wykwaterowania a lot powrotnych o 23 , nie miala jak sie przespać , a w wózku przy 30 st to średnie uczucie ![]()
Woda dla malucha bez limitu w butelkach , sloiki, mleko mm 2 puszki w tym jedna juz otwarta , nie doczepili sie do niczego , a wiecie wody to zabrałam tak żeby i dla nas bylo
aaaa wodę ciepłą w termosie też miałam i przeszło
Katowice Przyrzowice.
Fajnie, że mimo trudniejszego powrotu wszystko się udało. I mega, że na kontroli nikt się nie czepiał
My chcemy lecieć w tym roku, synek będzie miał prawie 2 latka. Zobaczymy jak to będzie. Mam nadzieję, że dobrze zniesie lot.
Co do kontroli to różnie to bywa. Z tego co słyszę to zazwyczaj raczej przepuszczają z płynami poza limit, jeśli jest to na przykład woda w termosie do zrobienia mleka dziecku.
Super, że planujecie taki wyjazd, dwulatek to już całkiem fajny towarzysz podróży. Lot może być wyzwaniem, ale większość maluchów dobrze sobie radzi, zwłaszcza gdy mają swoje ulubione zabawki i przekąski ![]()
wiele osób potwierdza, że obsługa na lotniskach podchodzi do rodziców z małymi dziećmi raczej wyrozumiale.
To bardzo ważne, zwłaszcza w tak stresujących sytuacjach jak podróżowanie z dziećmi.
My też mieliśmy w planach lot pierwszy ale właśnie też zaszłaam w ciążę i pewnie się dosyć długo te plany oddala
A tak wgl w ciąży można latać samolotem ?
Można latać do końca 7 miesiąca ciąży ![]()
Ooo a ja to bym się chyba bała , może dla tego że nigdy nie leciałam .![]()