Drogie mamy, kiedy pierwszy raz Wasze dziecko leciało samolotem? Ile miało lat? Jak je przygotowałyście? Co ze sobą zabrać? Jak maluch się czuł?
Mój synek jeszcze nie leciał samolotem, ale już powoli myślę o tym, jak to będzie. ![]()
Niestety ale jeszcze nie lecieliśmy , wszystko jeszcze przed nami . Ja sama jeszcze nigdy nie leciałam samolotem , ![]()
![]()
Ja jeszcze nie leciałam samolotem z dzieckiem, ale słyszałam, że wielu rodziców poleca zabranie ulubionych zabawek, przekąsek i butelki z wodą lub mlekiem na start i lądowanie, żeby pomóc maluszkowi z wyrównaniem ciśnienia w uszach. Przygotowanie to też sporo rozmów, jeśli dziecko jest starsze, żeby wiedziało, czego się spodziewać. Ciekawa jestem, jak u innych mam to wyglądało
Jeszcze nie lecieli. Ja mam 31 lat i tez nie lecialam
bardzo sie boje. Chociaz jak chlopcy podrosna to na bank bede musiala sie przelamac i poleciec z nimi gdzies
Zrezygnowaliśmy z wakacji za granicą ze względu na maluszka , starszak musi poczekać niestety do przyszłego roku . Ale podobno te wszystkie b box się nie nadają do samolotu bo przez ciśnienie wybuchają i ciekną . Może jakaś mama brała do samolotu ? Coś się działo?
Jeszcze nigdy nie lecieliśmy samolotem , jakoś tak zawsze wybieraliśmy wakacje w Polsce . Ale na pewno jak już drugi maluch podrośnie to gdzieś już polecimy .
Moje jeszcze nie lecialy. Szczerze to z takim maluchem podziwiam, nie wiem jak tu by sie zapakowac, do tego wozek…
Na razie lataliśmy sami, więc nie mam jeszcze doświadczenia z dzieckiem w samolocie.
Syn jeszcze nie leciał. Córka miała 4 latka jak pierwszy raz leciała ale to już duże dziecko więc była bardzo zadowolona
Córka jeszcze nie leciała. Mieliśmy w planach zagraniczne wakacje, ale jednak wyskoczyły nam po drodze wydatki, które były priorytetowe.
W przyszłym roku na bank będziemy gdzieś lecieć, mam nadzieję, że córka przeżyje to dobrze ![]()
My jeszcze nigdzie nie lecielismy cprka ma 9 lat a syn 4 mysle ze lot juz nie bedzie taki zly jak z mniejszymi dziecmi
ale chetnie poczytam wasze historie i rady
No dzieci w takim wieku to już wiele lepiej jak takie maluszki
To racja, z takim małym ja bym nie poleciała
Czyli jeszcze wszystko przed Wami! ![]()
My również jesteśmy ciekawi przygotowań ![]()
Nie bała się?
![]()
Trzymamy kciuki! ![]()
Wszystko jeszcze przed nami , na pewno kiedyś polecimy ![]()
Tak
Ale póki co nie spieszy nam się do lotów samolotem jest wile pięknych miejsc też w Polsce które warto jeszcze zwiedzić ![]()