Pieluszka dla Maluszka

Odebrałam dwie paczki pampersów za gorsz 

Aneczka to ci się trafiło ☺

Aneczka to super ;))

Sama się zdziwiłam. 

Aneczka ooo czyli ten drugi mail to nie powtóka tylko faktycznie je otrzymam :) super !

To super dziewczyny;))

heh jak daja to trzeba brac..tylko sprawdzcie sobie przy kasie czy aby na pewno za grosz

Anabanana no właśnie już od kilku postów o tych pieluszkach wielorazowych tu piszę :)

Mi wczoraj przyszły dwie paczki dla noworodka. Mam otulacze wełniane w rozmiarze newborn i mini one size na nieco później i jestem zakochana, takie cuda :) A do tego dwie pieluszki all-in-one z nowej dla mnie firmy. Przy pierwszym synku miałam od Kokosi i wydawały mi się bardzo małe, użyliśmy chyba tylko 2 razy. Teraz wzięłam na próbę dwie z Thirsties i wyglądają na nieco większe i zgrabniejsze. Ciekawe jakie będą w użytkowaniu :)

Zrobię jutro zdjęcia i Wam wrzucę, bo na razie schowałam przed mężem w szafie. Może się nie kapnie... Trochę jeszcze pieluch mi zostało po pierwszym synku to może uda mi się mu wmówić, że te pieluszki też cały czas mieliśmy na stanie :D

Mazią tak. Pierwszo myślałam że się pomylili ale mysle niech mąż pójdzie sprawdzi czy wejdzie za grosz i udało się 

Może im zostało dużo i dlatego rozdają po raz drugi 

Żeby dostać ten gratis, trzeba się zapisać do pewnego terminu na newsletter, bo inaczej prezent nie przysługuje niestety.

Anecxka ja też myślałam ,ze to pomyłka ale jak zobaczyłam Twoj wpis to w kosztu znalazłam jeszcze arz mail i parze , że jest napisane, że gratuluja, że zostałam mamą. Wysłałam męża i jest druga paka w domu już 

Natii może tak :))

Mazia no to super ;) na pewno przydadzą się. Dobrze że jeszcze nie usunęłaś maila ale i żebyś usunęła to nic by się nie stało bo przecież tylko karta Rossman potrzebna 

A u mnie nic nie ma ciekawe czy ja dostane

Nati dokładnie patrz maile bo niektóre są tak zatytułowane że nie pomyślisz że to chodzi o prezent za grosz. Patrz w odebranych ale i w spam.

To ja w spamie miałam;))

Nati one będą koło 33 tygodnia Ty chyba dopiero masz jakoś 30-31 co nie 

Mazia 32 tydzień a wg usg 33 ☺

To wyczekuj maila bo to już niedługo;))