To jest rzecz, którą upatrzyłam dla małej, może na urodzinki, ale na razie sza …
Kupię na chrzciny albo na roczek który jest miesiąc po chrzcinach ale kostkę edukacyjną jak już
zakocham się w tym
Suuper, a p o ile chodzi?
Taka pętla jest u fryzjera do którego chodzę z młodym i on zawsze się nią bawi. My takiej w domu nie mamy, ale mały jest nią zawsze zainteresowany.
Nasz synek zawsze się tym bawi jakjestesmy w aptece.
Dodane do ulubionych
Najczęściej spotykana to pętla z IKea.
Też myślałam kupić taką zabawkę. Chłopcy mają stoliczek edukacyjny i jest tam coś podobnego, pszczółki w pętelkach i chłopcy bardzo lubią je przesuwać.
Właśnie też jesteśmy na etapie zakupów. Na stolik edukacyjny już się zdecydowaliśmy, a ten wątek muszę przyznać, że zmobilizował mnie do większych poszukiwań. Wczoraj byliśmy w aptece i była właśnie ta pętla z ikei, zrobiliśmy test i córci chyba się spodobało. Dlatego to będzie drugi zakup, aczkolwiek nie sama pętla, bo widziałam świetne połączenie pętli z taką kostką edukacyjną. Dla mnie świetna zabawka, zobaczymy co na to córa.
Córka kuzynki ma właśnie taką pętlę . Bardzo chętnie się nią bawi. Mnie szczególnie w niej kusi to że wspiera prawidłowy rozwój dziecka. Dlatego niedługo ją zakupie.