Perełki z Shein

Ja czesto kupuję z temu wlasnie takie gadzety , ciuchy dla dzieci dla mnie lepsze jakosciowo niz shein ale tez zalezy od ciucha :slight_smile:

Na temu nawet jest taniej :slight_smile:

Ja mogłabym cały czas coś zamawiać :laughing::sweat_smile:

Lubię grzebać na tych stronach ale nie lubię czekać na te przesyłki ahhah

Ale jak już przyjdzie, to jaka radość :smiley:

No i zawsze zagadka… co przyszlo… bo ja po takjm czasie juz nie pamietam :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ja też tak mam :rofl: ale za to chociaż miła niespodzianka, jak się otworzy :rofl:

1 polubienie

Dokładnie :smiley:

O tak też tak mam hahahha

Ja właśnie też czekam za paczuszkami :laughing:

Na temu można też często dostać darmowe prezenty :slight_smile:

Ja ostatnio zamawialam z temu to przesylka była bardzo szybko, chyba w tydzień

1 polubienie

Ooo to miałaś szczęście, ja już czekam ponad tydzień i jest napisane że jeszcze nie opuściła kraju… a trochę tych paczuszek do mnie przyjdzie :smiling_face: wejdę tylko na chwilę i już 300 zł w koszyku

haha mam podobnie, koszyk ciągle pełen :rofl: :rofl:

Ja zamówiłam teraz z temu klimatyzator i jestem ciekawa jak sobie poradzi :sweat_smile:

Ja z shein raz zamówiłam koszulkę i po kilku założeniach poszła do śmietnika, ale widziałam sporo dziewczyn gdzie noszą ubrania z Shein czy Temu i są zadowolone z jakości. Również z rzeczy do domu.

Ja też jestem bardzo zadowolona nie narzekam, ale takich sprzętów jeszcze nie zamawiałam

Ja zamówiłam sobie spodnie ciążowe i są genialne. W sam raz na lato.

Oo to super :smiling_face:

Ubran jako takich nie zamawiam. Zamawialam jakies ciazowe koszulki jak mialy dobry sklad bo w sklepach naszych za dodatkowy kawalek materialu na brzuch liczyli +50zl.
Kupowalam tam tez buty ktore sa nieziemskie i to na szeroka stope ( potrzebowalam ich na wesele gdy bylam w ciąży i stopa spuchla)
Zamawialam sukienki na uroczystości, baby shower, wesele, sesja zdjeciowa.
Zamawiam pierdoly handmade, np na wianek wielkanocny.
Zamawiam pierdoly do domu typu sylikonowe foremki do pieczenia czy do mydelek

[grid]

[Przesyłanie: 20250212_182448.jpg…]([/grid]

1 polubienie