Opinie osób testujących smoczki dynamiczne LOVI Prime

Uwielbiam te smoczki !
Sa naprawde przepiekne !
Neutralne kolory pasuja do wszystkiego i sa dla wszystkich :heart:
Nie zaburza ssania. Nie odksztalca sie.
Jedyne co to dla mojego syna byl za duzy ten 0-6 na pierwsze miesiace. Wiec prosba o Prime 0-2 tak jak bylo np w zestawie baby shower :wink:
Takie Prime 0-2 mogłyby byc w tym perfect gift Mammafeel :heart:

Smoczki sa piękne. Wygraliśmy je w konkursie 6-18m więc na razie jeszcze poczekają. Na razie kupuje smoczek 0-2m misie. Wasze smoczki bardso nam się sprawdziły przy synku. Dlatego teraz stawiam tylko na wasze smoczki.

Smoczek jest lekki, dobrze dopasowany i mała od razu go zaakceptowała. Fajnie, że wspiera naturalne ssanie i nie przeszkadza w oddychaniu przez nosek

Córka od razu go polubiła :slight_smile: nie wypluwała :slight_smile:
Tarczka nie przylega przy buzi co dla nas jest niesamowitą zaletą w lecie , nie odparzy , nie będzie śladów odbicia - widzę czasem jak mocno ssie / to dla mnie jest znak ze pora na jedzonko bo glodna sie zaczyna robić :slight_smile: /
kolorystyka jest bardzo stonowana - i jak dla mnie wszystkie kolory można używać i dla chłopca jak i dla dziewczynki , noooo może oprócz nowości różu dla chłopca :wink:
Świecące cumle używam na noc, wrzucam jej jeden w zapasie żeby miała w łóżeczku , często wyrzuca poza łóżeczko a też lubi się nimi bawić - jeden w buzi drugi w rączce. Tez jak piję mleczko to musi mieć cumla w rączkach :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Dla mnie jako mamy - one są najlepsze i cieszę się przeogromnie , że miałam zaszczyt z córką je testować :heart_eyes::heart_eyes:

Prime jest z nami od ponad roku :heart_eyes: Felicjan jest nim zachwycony jak rowniez ja :heart_eyes: kolorystyczne pasuje do kazdego ubioru poprzez bogata palete kolrow tarcz :slight_smile: a te nowe kolory Tutti Frutti sa idealne na lato :heart_eyes:

Idealnie będą pasować do każdej stylowki na lato :smiling_face_with_three_hearts:

Smoczki prime są jedne z najpiekniejszych na rynku :smiley: świetnie sprawdzają sie w awaryjnych sytuacjach :slightly_smiling_face: zaczynamy kompletować kolejną wyprawkę dla nowego czlonka rodziny i te smoczki będą z nami od początku.

Już wcześniej wypowiadałam się na temat smoczków Lovi Prime więc teraz tylko uzupełnię swoją opinię o nowe kolory :heart_eyes:
Kolekcja tutti frutti jest idealna na lato, kolory są bardzo żywe i intensywne. Uwielbiam dopasowywać smoczki do stylowek dziecka a smoczek tutti frutti idealnie pasuje do letnich stylowek.
Kolory skradły moje serce.
Każdy kolor jest przepiękny, zwłaszcza te różowe. Dla synka bym ich nie kupiła, ale otrzymując je do testów dałam je synkowi do łóżeczka i bardzo cieszą moje oko :heart_eyes:
Pozostałe kolorki synek ma dobierane do stylowek :smiley:
@LOVI_Redakcja byłabym przeszczęśliwa jeśli będą wprowadzone do sprzedaży też inne kolory tasiemek do smoczków . 2 to zdecydowanie za mało :slight_smile:

1 polubienie

O tak! Tasiemki do smoczków różne wzory i kolory byłoby cudownie 🩵

1 polubienie

Smoczki prime są jedyne w swoim rodzaju. Stawiamy je na pierwszym miejscu, głównie za tą dynamiczną końcówkę, która się dopasowuje do rytmu ssania. Smoczki są lekkie, wygodne, i piękne :heart_eyes: a nie oszukujmy się, w dzisiejszym świecie kupujemy naszym dzieciom rzeczy które nam się podobają :smiling_face: super, że nie przylegają do buźki, nie ma po nich totalnie żadnego śladu na buźce 🩵 kolekcja tutti frutti to strzał w dziesiątkę na lato! Kolory są przecudne!

Smoczki prime sa genialne ! Wygladaja oblednie , kolekcja tutti frutti idealnie wpasowuje sie w nasze stylowki :heart_eyes:
Ogromnym plusem jest to , ze nie przylegaja do buzki , przez co nie ma podraznien skory i odparzen .
Naszym absolutnym ulubiencem jest ten malinowy roz , idealny kolor na lato , taki zywy jak kolor piwonii

Niebieski znowu przekonal mnie , ze nie jest to tylko kolor dla chlopcow . Piekny ,intensywny , chabrowy :heart_eyes:
Zielone sa bardzo letnie , uniwersalne . Swietnie komponuja sie z innymi kolorami :muscle:
Smietankowe z dodatkiem koloru pasuja do wsyztskiego .
Mala je uwielbia a to dla mnie jest najwazniejsze :heart:

1 polubienie

Ale piękne kolory tych smoczków :heart_eyes: Wyglądają bardzo ślicznie . Lubię takie delikatne kolory

U nas jako pierwszy do testów poszedł jasno różowy - kolor rose . Nie mogłam się oprzeć . Kolorek jest cudny. Oczywiście odrazu został zaakceptowany przez córeczkę bo już wcześniej używaliśmy smoczków lovi prime. Idealnie pasuje do buźki .

Trochę bałam się tych smoczków. Głowie dlatego że zmienialiśmy rozmiar z 0-6 na 6-18. Szczęśliwie moje obawy były nietrafione. Córka od razu zaakceptowała większe smoczki. Same smoczki wyglądają pięknie i mimo parzenia ich i mycia nie bledną u nie tracą kolorów. Są bardzo wytrzymałe, a latają ciągle! No i ten wygląd. Trzeba powiedzieć sobie wprost. Te smoczki są po prostu piękne!! Komponują się cudownie z codziennymi stylizacjami. Polecam.

My bardzo lubimy smoczki prime :rofl: mój młody rzadko używa ale jak używa to tylko lovi prime. Te nowe kolorki są super. Mnie się mega podobają te odcienie niebieskiego i morskiego z nowej kolekcji tutti fruiti :blush:

Cumle baaardzo córce podpasowały :star_struck:
Kolorystykę wybieram do stroju , są bardzo kompatybilne :star_struck:
Też mam pochowane po torebkach w razie czego aby mieć pod ręką gdy nie zdarzę przepakować torebki a mam ich kilka wlansie :smile:
Odstająca tarczka sprawdziła się idealnie w upały - nie było odparzenia , potówki wokół ust :heart_hands:
Polecam je każdej mamie :star_struck:

Ohhh przecudowny produkt pod kątem logopedycznym stylem , designem. Mega fajna tarcza . Kolory ta kolekacja jest idealna na wiosnę lato kolorkinsa przecudowne !

Smoczki lovi prime super sie sprawdzaja. Lekkie , nie odkształcaja sie na buzi , od razu zostaly zaakceptowane i piekna kolekcja piekne kolorki :slight_smile:

Śliczne, pięknie zaprojektowane, funkcjonalne. A do tego sprawdzone przez specjalistów.
My polecamy z Córeczka 🩷

Smoczek był u nas użyty dopiero kilka razy, więc jeszcze za wcześnie na pełną opinię. :blush: Mogę jednak powiedzieć, że córce mojej kuzynki bardzo przypadł do gustu od razu go zaakceptowała i świetnie się u niej sprawdza
Po za tym są prześliczne :heart_eyes: uwielbiam takie kolorki ! Mam nadzieję że na jesień nas czymś zaskoczycie !