Opinie osób testujących smoczki dynamiczne LOVI Prime

Uwielbiam te smoczki !
Sa naprawde przepiekne !
Neutralne kolory pasuja do wszystkiego i sa dla wszystkich :heart:
Nie zaburza ssania. Nie odksztalca sie.
Jedyne co to dla mojego syna byl za duzy ten 0-6 na pierwsze miesiace. Wiec prosba o Prime 0-2 tak jak bylo np w zestawie baby shower :wink:
Takie Prime 0-2 mogłyby byc w tym perfect gift Mammafeel :heart:

Smoczki sa piękne. Wygraliśmy je w konkursie 6-18m więc na razie jeszcze poczekają. Na razie kupuje smoczek 0-2m misie. Wasze smoczki bardso nam się sprawdziły przy synku. Dlatego teraz stawiam tylko na wasze smoczki.

Smoczek jest lekki, dobrze dopasowany i mała od razu go zaakceptowała. Fajnie, że wspiera naturalne ssanie i nie przeszkadza w oddychaniu przez nosek

Córka od razu go polubiła :slight_smile: nie wypluwała :slight_smile:
Tarczka nie przylega przy buzi co dla nas jest niesamowitą zaletą w lecie , nie odparzy , nie będzie śladów odbicia - widzę czasem jak mocno ssie / to dla mnie jest znak ze pora na jedzonko bo glodna sie zaczyna robić :slight_smile: /
kolorystyka jest bardzo stonowana - i jak dla mnie wszystkie kolory można używać i dla chłopca jak i dla dziewczynki , noooo może oprócz nowości różu dla chłopca :wink:
Świecące cumle używam na noc, wrzucam jej jeden w zapasie żeby miała w łóżeczku , często wyrzuca poza łóżeczko a też lubi się nimi bawić - jeden w buzi drugi w rączce. Tez jak piję mleczko to musi mieć cumla w rączkach :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Dla mnie jako mamy - one są najlepsze i cieszę się przeogromnie , że miałam zaszczyt z córką je testować :heart_eyes::heart_eyes:

Prime jest z nami od ponad roku :heart_eyes: Felicjan jest nim zachwycony jak rowniez ja :heart_eyes: kolorystyczne pasuje do kazdego ubioru poprzez bogata palete kolrow tarcz :slight_smile: a te nowe kolory Tutti Frutti sa idealne na lato :heart_eyes:

Idealnie będą pasować do każdej stylowki na lato :smiling_face_with_three_hearts: