tak czy siak zawsze lepiej to skontrolować i być spokojniejszym
Ja myślał że to czyszczenie to kwestia tygodnia, max 2 tygodni. 6 tygodni to mega długo jednak
U mnie tez długo trwało
U mnie połóg trwał około 6 tygodni
oleksandra różnie to trwa przyjełos ie ze do 6 tygodnia ja po piertwsyzm porodzie miałam krótkow dodatku połóg jak miesiaczka;) po drugim porodzi ebyło juz dużo dłużej i gorzej;( ale to tez z racji samego przebytego porodu gdzie wszystko dłuzej sie goiło
Paula dobrze, że to skonsultowalas zawsze wtedy człowiek jest pewniejszy że wszystko ok :)
U mnie też połóg był bardzo długi 6 tygodni czy nawet ponad. Koleżanka po tygodniu miała spokój więc to różnie bywa. Potem koleżanka dostała okres już w kolejnym miesiącu a ja mimo że już rok minął to okresu nie mam :) obie karmiłyśmy piersią
Takie krwawienia koniecznie trzeba konsultować- dla spokojnej głowy noi własnego dobra :) dobrze ze poszłaś ta droga
Tak najlepiej iść nawet ze 2 razy do gin i konsultować nasze zdrowie
Teraz będąc w drugiej ciazy już bardziej wszystkeigo jestem świadona ale właśnie w połogu po 3 tygodniach nasilili się krwawienie i pędziłam do lekarza
Ja też miałam dziwna sytuacja z mocnym krwawieniem po tygodniu od porodu i tak samo udałam się na wizytę do gin żeby sprawdzić czy na pewno wszystko jest ok
Noi jak po tych kontrolach dziewczyny?coś poważnego, czy fizjologia?
Wlasnie cisza a ja też zaglądałam bo byłam ciekawa:)