Nowe produkty w LOVI?

A może lovi puściło by swoje pampersy lub chusteczki mokre? 

Mazia ale z tego co czyta opinie to bella bie są tak komfortowe;( a tutaj jednak warto dołożyć te 5 zł;) bo nak ma sie szwy to jednak fajnie by było jak by były wygodniejsze, ja przy pierwszym porodzie mialam 2 firmy teraz już nie bardzo  ppamiętam czy nie były to Hartmana  były mega wygodne i nic nie podrażniały miękkie a przy pierwszych dniach ważny jest jednak ten komfort.

Teraz pewnie kupię canpola bo jednak tańsze niż Hartman;)

Co do nowych produktów kurcze gama może być tak szeroką ze jest w czym wybierać bo np. Produkując podkłady dla mam moga być też podkłady do przewijania majtki poporodowe i cała bielizna, zabawki dla noworodków  gryzaczki tez te produkty widze już z logo Lovi ;D 

A wczoraj tak czytalam o tych funkacjach laktatorow i pomyslalam sobie ale fajnie by wyglądał taki cisnieniomierz;) 

Daria może warto założyć nowy wątek chocia nie wiem może już taki istnieje;) latwiej będzie znaleźć twoja propozycje  a może i inne mamy coś beda chciały oddać odsprzedać wymienić 

Fajnym pomysłem byłaby też waga noworodkowa :) 

te z canpol to takie typowe jak podpaski zwykłe są , a z bella takie grube jednak. Jest róznica no i cena 

Ja te z canpol kupie mam nadzieje ze się sprawdza ☺

Też miałam te z canpol ale wziwpelam sobie jeszcze jeddna paczkę z Bell tak na wszelki wypadek.  Jednak się nie przydały 

U nas niby wszystko dają ale wiadomo te szpitalne to nie to samo co ze sklepu

Ja mam 4 paczki kupione pamiętam ,zę mi tego poszło sporo, ale ja je długo używałam bo one dla mnie były wygodniejsze niż zwykle podpaski 

Tak też miałam.ze szpitala ale te canpol były wygodniejsze ;))

Mazia właśnie mi ta grubość w Bella nie odpowiada i to że nie mają żadnych motylków i nie trzymają się na miejscu. Czułam się jak w zasikanym pampersie. 

A w szpitalu zawsze daja? ja na porodowce tylko miałam i powiem ze gdybym miała tylko te swoje to by mi zabrakło;)

Anita u mnie dają wszystko i podkłady i podpaski i ciuchy dla dzieci i rożek mleko butelkę pampersy .  Koleżanka mi pisała teraz ze wszystko zabrala spowrotem do domu co miała swojego

Anita podpasek nie widziałam na oddziale, ale pewnie jak zabraknie to mają. Na patologii ciązy miałam na sali, ale miałam jednoosobową 

W moim szpitalu dawało wszystko chyba bodajrze przez 1 lub 2dno już nie pamiętam. Później już swoje podkłady używałam, ubranka tez wszystko szpital 

Zalezy od szpitala , ja w szpitalu którym rodzilam to na porodowce byly podkłady na sali nie widziałam, co do ubranek kazdy mial swoje;) moze mieli jak by ktoś nie miał ale xhyba nawet ma stronie wyprawkowej było  napisane co zabrać do szpitala;)

Anita zagestnika od szpitala, u mnie dawali wszystko nawet majtki siateczkowe. 

U mnie w szpitalu też było wszystko. Położne donosiły, jak czegoś brakowało, jedynie ciuszki na wyjście z szpitala trzeba było spakować. Majtek siateczkowych położne nie zalecały nosić na sali. Jak najczęściej miało być gołe krocze, a koszule nocne można było i co pół godziny zmieniać, jak komuś pasowało.

W nowych produktów może kosz na pieluchy taki pochłaniający zapach?

Tak też sprawdzałam na stronie szpitala co trzeba mieć,  tak chyba najlepiej się przygotować 

Kaero super pomysł :)