Niespodzianka tuż tuż... :-)

Droga Redakcjo!

Bardzo proszę o uściślenie kto może brać udział w konkursie. Rozumiem, że brzuszki i mamy co właśnie urodziły? Jaki jest przedział wiekowy - macie nasze dane więc można to zweryfikować.
Pytam bo chętnie bym dodała zdjęcia swojego brzuszka i naszą “mleczną drogę”. Bo nagrody dla mam starszych dzieciaczków, tych karmiących piersią jak i samych starszych dzieciaczków również się przydadzą.
Proszę o informację :slight_smile:
Pozdrawiam!!!

mi sie wydawało, ze chodzi o maluszki niedawno urodzone lub brzuszki mam które wlasnie sa w ciazy lub niedawno urodziły, ale nie wiem dokladnie jak to wyglada. faktycznie przydałoby sie podac konkretnie bo jak wszystkie brzuszki wchodza w gre to kazda mama moze brac udział, nawet ta co ma 2 letnie dziecko, a jej teoretycznie nagrody nie potrzebne juz (chyba ze jest w drugiej ciazy ). no i dzieci tez do jakiego wieku moga brac udział? do miesiaca ? trzech ? 16? bo to tez istotne :slight_smile: wg mnie chodzi o takie małe dzieci bo butelko sa na 150 ml a wieksze dzieci jedza wiecej, tak samo jak zbedny im otulaczek czy poduszka do karmienia, takie roczne dziecko tego nie potrzebuje. ale najlepiej bedzie jak redakcja sie wypowie :slight_smile:

Kajka, moja córka ma skończone 7 miesięcy i nie je jednorazowo więcej niż 150 ml, to według takiego rozumowania ja też mogłabym wziąć udział :stuck_out_tongue:

Ja to rozumiem tak: kobiety,które aktualnie są w ciąży dodają brzuszek a mamy karmiące zdjęcie swojego dziecka.Do ilu miesięcy ma być dziecko nie jest zaznaczone…

Dziewczyny poczekajmy się okaże :slight_smile:

Racja poczekamy zobaczymy :slight_smile: ja również zrozumiałam że brzuszek może być mam które niedawno rodziły :stuck_out_tongue:

no tyle tylko, że te całe “ostatnio” i “niedawno” stały się dla niektórych mam pojęciami względnymi :stuck_out_tongue:

ja codziennie wspominam poród, jakby to było wczoraj, a to już ponad 7 miesięcy minęło :slight_smile: w każdym razie my z Marysią czekamy na konkurs dla ‘starszaków’ :slight_smile:

No mi z pewnością się przydałaby taka wyprawka i maluszkowi bo starszakiem on nie jest… :slight_smile: Ale poczekamy zobaczymy :stuck_out_tongue: trzymamy kciuki :slight_smile:
P.S zresztą chyba jest możliwość sprawdzenie kiedy zdjęcie zostało wykonane czy coś w tym stylu :slight_smile:

Nigdzie nie jest zapisane do którego miesiąca roku można brać udział w konkursie stąd i ja wysłałam dwa zdjęcia,
Jeśli chodzi o nagrodę moze i faktycznie bardziej przydałaby się mamą które w przyszłości urodzą dzidzię, sama mam dziecko 16 miesięczne ale nie wykluczam drugiej ciąży :wink:

Mam prośbę do redakcji jeśli faktycznie jest to konkurs dla kobiet w ciąży, to proszę o usunięcie moich zdjęć które biorą udział w konkursie :wink:

Kajka dobrze myślisz:-)
Nie wprowadziliśmy ograniczeń wiekowych .

Super teraz tylko czekamy do końca miesiąca :slight_smile: