O ja lubię takie. Teraz mam dużo czasu to będę oglądać
Przy takich scenach to ja już nie mam paznokci ani skórek, wszystko obgryzione
Też oglądałam nowy sezon i momentami było naprawdę smutno
Ja się popłakałam…
No powiem ci że ja oglądałam, to przez pierwsze 30 minut myślałam, że kurde mogłam włączyć coś innego i zostawiłam to tylko dlatego, że nie chciało mi się szukać nowego ![]()
![]()
![]()
Ale później film naprawdę nabiera tempa
Swietny jest squad game ciekawe czy bedzie kolejny sezon ![]()
Też mi się podobał, ta ostatnia część była mocna
Ma być podobno jakiś amerykański teraz, ale to już nie będzie to samo
Na prawdę go polecacie mam zamiar go obejrzeć , bo ja nawet jeszcze nie zaczęłam oglądać a tyle o nim słyszę
Na początku też mnie jakoś nie wkręcił, ale im dłużej tym bardziej nie mogłam przestać oglądać. Ja polecam ![]()
Mi się podobał tylko pierwszy sezon
A oglądałaś ten ostatni ?
To w sumie zakończenie 2 sezonu? Jeszcze nie, bo zaczęłam Bridgertonow i nie chcę zaczynać następnego ![]()
![]()
Tam się trochę działo pod koniec. Była historia z tą ciążą, wszystko się zaczęło komplikować, emocje szły w górę…
Zacznę jak skończę Bridgertonów, bo już jestem na drugim sezonie i nie chce mieszać seriali ![]()
Nie mogę się przekonać żeby to obejrzeć mam wrażenie że takie flaki z olejem
Zależy kto co lubi ![]()
Ja tak raz włączyłam i pierwsze kilka minut mnie nie wciągnęły i tak go odłożyłam , muszę zrobić drugie podejście ![]()
Ja teraz oglądam wojenne dziewczyny , też mnie wkręciło ale jest dużo sezonów i nie wiem kiedyś ja to całe obejrzę ![]()
Ja właśnie mam podobne odczucia tylko do tego ostatniego sezonu. Pierwszy mi się podobał, drugi to już był taki wg mnie przeciągany na siłę i już jakoś nie mam ochoty zaczynać 3.
Czekam na nowy sezon Wednesday, mam nadzieję, że tu się nie zawiodę ![]()