Netflix-filmy

Musze wieczorem sobie obejrzec :slight_smile: dzieki za przypomnienie ze taka str istnieje :heart:

1 polubienie

Moja mama zawsze ogląda te tureckie filmy a mój tata ich nigdy nie lubi :sweat_smile:

Ja tez nir ogladam ale ten akurat mnje wciagnal :sweat_smile:

Bo to tak jest obejrzy się kilka i wciąga :laughing:

Nie , jakoś mnie nie zainteresował po pierwszym odcinku

Również to samo stwierdziłam , wcale mnie nie zainteresowało

Chcialam sobje filmowy sylwester zrobic… i nici :see_no_evil: filmu brak :frowning:

Najgorsze jak wlaczasz netfilx i godzine szukasz film ale jednak rezygnujeszz bo nic nie znalazlas :rofl:

1 polubienie

Taaa albo wlaczasz jakis i za chwile wylaczasz bo nie zainteresowal

Ostatnio oglądaliśmy Aniołowie są wśród nas, Zjawa, Holiday z filmów i to mogę polecić :stuck_out_tongue:

Myslalam, ze tylko ja tak mam…
Jak nie znajde od razu na glownej to dalej już, nie szukam. Ewentualnie z polecenia cos

Ja tak samo. Ewentualnie szukam jakichś z dobrymi aktorami lub oskarowe filmy, ale przeważnie opisy mi się nie podobają i rezygnuje :stuck_out_tongue: albo szukania pół godziny i potem po 10 min się rezygnuje :stuck_out_tongue:

Ja tak mam , nigdy nic dla siebie nie mogę znaleźć jak sama szukam . A jak ktoś włączy to zawsze mnie zaciekawi :sweat_smile: a ostatnio to mi się lepiej bajki ogląda jak filmy , bo tylko to na okrągło leci u nas w telewizji :grin::see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

O kurcze, to musieli usunąć.
Albo trzeba poszperać na Viderze :slight_smile:

Ja w sumie od pierwszych kilku minut juz wiem, czy film mnie zaciekawi. Niektore maja super klimat i mega przyjemnie sie oglada, a inne niestety niby ogladam ale nawet sie nie moge skupić i po 10 minutach nawet nie pamietam co tam bylo🤡

Ale czasami właśnie trzeba trochę poczekac, w serial to zazwyczaj w 2 odcinku coś się zaczyna dziać a ja czasem po pierwszych 10 minutach wyłączać a ktoś inny mówił że to no super film

Mogli by coś nowego puścić , w święta co roku to samo

Zaczęłam oglądać nowy sezon good doctor :slight_smile:

Ja jeszcze nie widzialam ani jednego odcinka a ty zaczynasz nowy sezon :see_no_evil::sweat_smile:

Ostatnio pytałaś chyba o dom dobry , niedługo już będzie można obejrzeć na Internecie :smiling_face: