O kurcze to nie zle masz ;( starsze odoby potrzebuja towarzysta i nie rozumieja ze ktos ma swoje obowiazki, dzieci itp
No on nie rozumie. Najlepsze z tego wszystkiego jest to ze on przy mnie to takiego chorego udaje ze nic nie moze zrobic a jak jest sam ro wszystko zrobi
w szpitalu to sie zapomnial i sam sobie chleba smarowal i wgl to siedzialam i kopara mi opadla a jak powiedzialam ze dobrze sobie radzi to juz bylo allla itp ze on nie moze nic robic…
Sluchajcie, ja naprawde zwariuje. Dzis o 6 rano wstaje bo Michal jedzie do szpitala i czytam takiego smsa…
Kurier zawsze jest kolo 2 w nocy , ale co robil jakis dziwny facet obok mojej bramy ? Przestraszylam sie na dobre !
Nie bede mogla przez te 4 dni normalnie funkcjonowac, choc staram sie uspokoic. No ale dla osoby ktora ma lęki to nie zawsze pomaga ze powiem sobie : spokojnie, oddychaj "
Oczywiscie wszysyko zamykam na 4 spusty.
Wiecie ze ja juz tesknie ?
mysle ze najgorzej bedzie o 18 bo wtedy juz zaczne czaic i ja i Filip ze taty nie ma ![]()
O kurde
ale zabrał to jedzenie czy wisialo ?
To u nas 2 tyg temu hakis facet z maczeta latal po ulicy i okna w samochodzie wybijal
policja go zatrzymala na 24h i wypuscili bo nie moga nic zrobic bo ma zolte papiery … facet siedzial 25 lat w wiezieniu za zabicie swojej matki i teraz wyszedl i dowiedzial sie ze jegk dziewczyna jest po slubie z innym i w padl w szal ![]()
Wczoraj widzialam go u siebie pod blokiem ok 17. Bylo juz ciemno a on sobie szedl jakby nigdy nic na czarno ubrany i ciagnal wozek za soba … kola piszczaly… jak z horroru jakiegos
spojrzalam na niego a on na mnie takim przeszywajacym wzrokiem i po chwili do mnie " buu" ![]()
myslalam ze zawal dostane
A chciałby posiedzieć w ciągu dnia u Ciebie? Przynajmniej oszdzedzilabys sobie jeżdżenia w kółko
chociaż wiem,że czasem starsi nie chcą wyjść z domu
Na szczescie wisialo. Takze nie wzial. Ale no tak czy inaczej dziwne i przerazajace ze nawet kurier napisal sms bo facet wydal sie podejrzany
Jeju ja bym się bała wyjść po to ![]()
Jeju, nie wiem co zrobiłabym na twoim miejscu, na pewno też bym się bała wgl wychodzić z domu
Swoją drogą też ciekawe czemu też krąży tam tak często , i to w takich godzinach
Ja bym kamerę chyba jakąś założyła, żeby widzieć wszystko co się dzieje . @Mamina nie możecie tam sobie jakiejś założyć.?
Matko kochana ale akcja. Ale kurcze że siostra nic nie wie przecież ona ma z nim kontakt to może niech go zapyta co tam robił. Ej a może to twój ojciec był i w nocy obczajal co gdzie masz tak z ciekawości albo może z baru wyszedł. Hmmm no nie wiem ale tak myślę bo jak podejrzany facet to musiał być zainteresowany twoim domem a wcześniej był ojciec czy to zbieg okoliczności ? Może ojca męczą jakieś wyrzuty sumienia albo coś.
No ale to bylo o 2 30 wiec juz dawno knajpa zamknieta ( oni tylko na imprezy okolicznosciowe sq dluzej).
Siostra ma z nimi mocno ograniczony kontakt i powiedziała ze na pewno nie bedzie dzwonic i pytac.
Poza tym z ulicy nie widwc nawet moich okien bo dom jest tak ustawiony ze sciana od bramy jesy bez okien xD
Masakra wikii masz faktycznie za dużo na głowie. A partner nie może z dziećmi wieczorem zostać żebyś odpoczęła trochę, wyszła gdzieś sama. No i mama nie może do dziadka chociaż na tydzień przyjechać? Przecież się wykonczysz. Współczuję
Kurcze to faktycznie dziwna sytuacja. Załóżcie sobie jakąś kamerę żebyście wiedzieli kto się gdzie kręci. Dziwna akcja i z ojcem i z tym facetem
Zastanawiam sie czy nie napisac do Vikinga i nie poprosic o zdjecie z kamerki bo mysle ze oprocz gps to kazdyle auto ma kamerke i moze cos sie zapisalo
Mojemu małemu wychodziły zęby jeden po drugim z dnia na dzień. Codziennie inny ząb. Ale chyba tak lepiej bo kilka dni męczenia i spokój.
Oooo dobry pomysł może mają cos. Chociaż będziesz miała zdjęcie kto to był
Dobry pomysł, ale na twoim miejscu założyłabym też u siebie kamerę
Tak tym bardziej że nie są drogie teraz. Łączysz z aplikacją i masz podgląd na podwórko. My mamy jakąś starą i daje radę wszystko widać nawet w nocy. Tylko wiecie że jak jest kamera to ona nie może wykraczać poza podwórko czyli nie możesz monitorować chodnika przed posesją i musisz mieć tabliczkę że teren monitorowany. Takie są przepisy jak ktoś się dowali a tego nie ma to problem. Ale faktycznie połowa tego nie ma więc na własne ryzyko