Najlepsza zabawka Twojego maluszka to

to moja dopiero zaczyna sie tak interesowac zabawkami. Jeszcze sporo śpi ale juz widze to zainteresowanie jak coś się rusza ale to tez musi miec dobry humor

W basenie z kulkami bawi się młodsza i starsza i nawet zaczęły ostatnio sprzątać po sobie :) młodsza gdy widzi co robi siostra to też wrzuca kuleczki ale nie koniecznie tam gdzie trzeba :)

Najlepsza to w wodzie przy kąpaniu . Leje do brodzika wode i ze starszym bratem we dwóch się bawią ;) 

u nas to jest tak ze tym co bawi się jego starszy brat to i on musi . Łyżeczki albo miski tez bardzo się podobają ;) 

a najlepiej to się bawić tym czym nie można 

Oj tak drewniane łyzki patelnie ;) u nas tylko przybywa blokad na szafkach ;) ale juz sa rozpracowywane sumiennie wiec tez nie wiem na jak dlugo posluza ;) 

U nas też teraz w ruch idą szafki, drewniane łopatki, łyżki :D 

U koleżanki córka w suchym basenie siedziała i nie chciała wyjść, a teraz ma własny i się boi w nim siedzieć :D

U mnie teraz też właśnie się nauczyła otwierać szafki, ale narazie testuje mnie co powiem i jak zareaguje;p

aż się boję co będzie jak synek będzie się przemieszczał 

Jak dziecko zaczyna raczkować a potem chodzić to chyba najtrudniejszy okres. 

Zgadzam się, my właśnie jesteśmy na tym etapie. Wszędzie go pełno, dlatego na forum odpisuje zazwyczaj wieczorami Haha ;p

U nas sie właśnie zaczęło raczkowanie i stawanie na nogi, także trzeba mieć oczy dookoła głowy :)

u nas  się kręci wokół własnej osi 

Nasza najlepsza zabawka na ten moment to garnuszek na klocuszek

Hehe szafki priorytetowo;) z zabawek ostatnio odkryte kubki po jogurtach;) no nie wiem jak ja pomodorki posadze;)

u nas rzadzi karuzela z canpola :D młoda tak jest w nią ostatnio wmontowana że szok :D może tak przeleżec pod nią dobrą godzinę. czekam jesszcze na moment jak pod nią zaśnie. 

A może flet i harmonijka u mnie dziewczynki lubią się tym bawić. Oczywiście nie da się długo wytrzymać tego 'grania' ale nie są to drogie zabawki a cieszą już małego brzdąca jak uda się wydobyć choć najmniejszy dźwięk :)