Kargaw, chętnie zabralabym Was wszystkie🙂
A znacie jakieś strony gdzie warto się zatejestrować? Niekoniecznie żeby coś wygrać. Wiem, że firma dada robiła paczkę na urodzenie maluszka.
Dady akurat nie polecam, chca nr aktu urodzenia ! Szok. Ja rozumiem weryfikacje ale jakos wszystkie inne firmy radza sobie bez tego. Podac numer telefonu zeby spamowali roznymi firmami ok, ale serio ? Zadnych aktow czy nr dowodow nie mam zamiaru nikomu dawac za gratis.
O kurczę nie wiedziałam, że mają takie wymagania
a chciałam z tego skorzystać… Teraz już mam mniejsza ochotę ![]()
Na pewno e rossmannie jak sie zarejestruje na rossnę to daja najpierw oliwke a pozniej paczke Pampers Premium Care 1, idealne bi mala paczka, ja wzielam do szpitala.
Oczywiscie niebieskie pudelko, ja jestem na bobovita tez.
Ja korzystałam nie dostaję żadnych smsow czy maili
Z Rossmana są te szczoteczki na pół roczku i na roczek chyba zabawki do kąpieli
Nie dzwonia do Ciebie z roznych firm ? Do mnie co chwile z toyoty albo od optyka ale ja szybko urywam rozmowe i tyle. A jak widze na ekranie " POTENCJALNY SPAM" czy ze dzwonia z Poznania to nie odbieram i tyle
Ja z Rossmanna nic nie dostałam
nie wiem czy źle coś może zrobiłam, ale w programie Rossne mam dodaną swoją córkę, a nie dostałam tych pampersów. Jak o nie zapytałam, to panie mówiły, że muszę dostać maila z informacją, a takowego nie otrzymałam. ![]()
Nieprawda. Ja właśnie też pisałam do Rossmana i odpisali mi że to jest przypisane do konta. A pampersy dają ale nie chcą bo po co. Wystarczy zapytać w innej drogeri. Znalazłam tego maila. Przesyłam zdjęcie
To było akurat do zabawek na roczek
Nie nie dzwonią. Raz zadzwonili o fotowoltaike ale jak powiedziałam że mam fotowoltaike, pompę ciepła i rekuperację z odzyskiem energii to pani powiedziała że wykasuje mój numer z bazy ![]()
![]()
![]()
To mi sie poszczęściło , pod koniec tamtego roku wygralam wozek 3 in1 Kinderkraft ![]()
oo ale super, a na jakiej stronie ?
Ooo to może jednak się skuszę😀 dzięki za info😉
A karta rossne to jest inna od tej zwyklej ?
Z nestle ![]()
Beda kolejne konkursy wiec bierzcie udzial ![]()
Nie no karta ta sama co do Rossmana ale trzeba tam zaznaczyć że jesteś w rossne w aplikacji albo na stronie internetowej
ja też nic nie dostałam z Rossmana
Kurde, panie próbowały i po zeskanowaniu i tak nie chodziła cena za 1 grosz
Też brałam w tym udział ale mi się nie udało
gratuluję!! ![]()