Nagrody w konkursach (Część 2)

Kargaw, chętnie zabralabym Was wszystkie🙂

1 polubienie

A znacie jakieś strony gdzie warto się zatejestrować? Niekoniecznie żeby coś wygrać. Wiem, że firma dada robiła paczkę na urodzenie maluszka.

Dady akurat nie polecam, chca nr aktu urodzenia ! Szok. Ja rozumiem weryfikacje ale jakos wszystkie inne firmy radza sobie bez tego. Podac numer telefonu zeby spamowali roznymi firmami ok, ale serio ? Zadnych aktow czy nr dowodow nie mam zamiaru nikomu dawac za gratis.

1 polubienie

O kurczę nie wiedziałam, że mają takie wymagania :see_no_evil: a chciałam z tego skorzystać… Teraz już mam mniejsza ochotę :disappointed:

Na pewno e rossmannie jak sie zarejestruje na rossnę to daja najpierw oliwke a pozniej paczke Pampers Premium Care 1, idealne bi mala paczka, ja wzielam do szpitala.
Oczywiscie niebieskie pudelko, ja jestem na bobovita tez.

Ja korzystałam nie dostaję żadnych smsow czy maili

Z Rossmana są te szczoteczki na pół roczku i na roczek chyba zabawki do kąpieli

Nie dzwonia do Ciebie z roznych firm ? Do mnie co chwile z toyoty albo od optyka ale ja szybko urywam rozmowe i tyle. A jak widze na ekranie " POTENCJALNY SPAM" czy ze dzwonia z Poznania to nie odbieram i tyle

1 polubienie

Ja z Rossmanna nic nie dostałam :frowning: nie wiem czy źle coś może zrobiłam, ale w programie Rossne mam dodaną swoją córkę, a nie dostałam tych pampersów. Jak o nie zapytałam, to panie mówiły, że muszę dostać maila z informacją, a takowego nie otrzymałam. :confused:

Nieprawda. Ja właśnie też pisałam do Rossmana i odpisali mi że to jest przypisane do konta. A pampersy dają ale nie chcą bo po co. Wystarczy zapytać w innej drogeri. Znalazłam tego maila. Przesyłam zdjęcie

To było akurat do zabawek na roczek

Nie nie dzwonią. Raz zadzwonili o fotowoltaike ale jak powiedziałam że mam fotowoltaike, pompę ciepła i rekuperację z odzyskiem energii to pani powiedziała że wykasuje mój numer z bazy :rofl::rofl::rofl:

To mi sie poszczęściło , pod koniec tamtego roku wygralam wozek 3 in1 Kinderkraft :wink:

4 polubienia

oo ale super, a na jakiej stronie ?

Ooo to może jednak się skuszę😀 dzięki za info😉

A karta rossne to jest inna od tej zwyklej ?

Z nestle :wink:
Beda kolejne konkursy wiec bierzcie udzial :wink:

4 polubienia

Nie no karta ta sama co do Rossmana ale trzeba tam zaznaczyć że jesteś w rossne w aplikacji albo na stronie internetowej

ja też nic nie dostałam z Rossmana

Kurde, panie próbowały i po zeskanowaniu i tak nie chodziła cena za 1 grosz

Też brałam w tym udział ale mi się nie udało :frowning: gratuluję!! :smiling_face:

1 polubienie