NAGRODY DLA FORUMOWICZÓW GRUDZIEŃ 2013 r

Dziewczyny :slight_smile:

Oto lista zwyciężczyń grudniowej edycji konkursu na najbardziej pomocnych użytkowników, gdzie nagrodą jest laktator ręczny LOVI Protect oraz wkładki laktacyjne LOVI Day&Night.

A.Sosnowska

Bella

gwiazdka2233

Lusi636

M.Troka

mamavan

mraczek80

ona_net

patrycja.f92

polishgirlolga

Nasze Jury postanowiło przyznać także wyróżnienia w postaci wkładek laktacyjnych LOVI Day&Night (20 szt.) następującym osobom:

Anita-1981

Basia1984

Carol89

dominikal

lipka166

maalgorzataa

mamabasia

mamunia

Marta1984

Nosia89

Proud Mommy

SamantKa

Silje

Członkowie Jury oraz my – Redakcja – bardzo Wam wszystkim dziękujemy za aktywność, za to, że szukający pomocy i porady na naszym forum znajdują ją.

Dziękujemy za wspaniałą atmosferę świąteczną, życzenia, za to, że zechciałyście podzielić się z nami zdjęciami Waszych dzieci, choinek, świątecznych wypieków :slight_smile: Nawet nie wiecie, jak bardzo jest nam miło!

Ogromnie cieszymy się, że z nami jesteście :slight_smile:

Pozdrawiamy serdecznie
Redakcja LOVI

Gratulacje dla wszystkich :slight_smile: Muszę przyznać, że Redakcja naprawdę super przyznaje nagrody :slight_smile: Bez wątpienia laktatory przydadzą się dziewczynom, w zasadzie wszystkie rodzą za chwilę lub przed chwilą.

ooo, super! dziękujemy, wkładki na pewno się przydadzą :smiley:

Dziękuję bardzo jak zwykle bardzo się cieszę bo wkładki laktacyjne używam dalej podczas każdego karmienia:)Gratuluje wszystkim !!!

Ooo jak miło! Dziękuję! Na pewno się przyda! Jeszcze mam chrapkę na elektryczny i na podgrzewacz… :slight_smile:

Ojej ale jestem zaskoczona i bardzo bardzo sie ciesze :slight_smile: Córeczka ma sie urodzić za miesiąc i właśnie miałam kupować laktator. Bardzo bardzo dziękuje :::* Gratulacje dla pozostałych :):slight_smile:

Dziękuję strasznie się cieszę zwłaszcza, że się przydadzą :wink:

Gratulacje dla wszystkich aktywnych mam ! :))

Droga redakcjo mam pytanie czy tam jest mraczek 89 czy miało być mraczek80 ?Jak tak to cudownie, bo akurat mój laktator dziś sfruną ze stołu i się lekko uszkodził.

Droga redakcjo bardzo dziękuje za wkładki tylko mam problem bo już nie karmię i mi się nie przydadzą

Dziękuję bardzo :slight_smile: Wkładki lada moment się przydadzą :slight_smile:

Nosia, zawsze mozesz wymienic na cos innego :slight_smile: bardzo dziekuje za wkladki droga Redakcjo! Wlasnie mi sie skonczyly wiec sie na pewno przydadza :slight_smile: bardzo dziekuje!

Super! :wink: Dziękuję bardzo. Na dniach rodzę więc z pewnością się przyda! :slight_smile: Gratulacje dla wszystkich mam i przyszłych mam ;))

Tez mam chrapke na podgrzewacz, ale za wkladkami wczoraj moj maz cale miasto zjezdzil i nigdzie nie bylo :confused: jakas tragedia… Zawsze kupuje 60szt :slight_smile: gratulacje dziewczynki! Ciesze sie,ze jestem pomocna

A ja wkładki dam koleżance co rodzić ma na dniach :slight_smile: Ale na podgrzewacz też mam ochotę, to akurat by mi się bardzo przydało.

Dziękuję za wygraną w konkursie:) bardzo się cieszę :slight_smile: Gratuluję pozostałym zwyciężczyniom:)

Dziękuje za wyróżnienie i wszystkim serdecznie gratuluje!: )))

mraczek80 - przepraszamy bardzo, tak oczywiście - miało być mraczek80

nosia89 - przykro nam, ale w tym roku nie ma już możliwości wymiany nagród. Możesz je podarować potrzebującej mamie albo zatrzymać na później, jeśli planujecie drugie dziecko.

kochana Redakcja zawsze wie czego akurat w danym momencie młodej mamie potrzeba :smiley:
strzał w dziesiątkę z wkładkami!

bardzo dziękuję za wyróżnienie!

gratuluję wszystkim i pozdrawiam!

Gratuluję Wam:*