Ładnie pachnie , my używamy go do mycia rąk dziecku.
Mojego synka w szpitalu kapali, używając mydełka Bambino i towarzyszy nam do dziś. Nie wysusza skóry, ładne pachnie Uzywałam też mydełka Nivea i Babydream i jak dla mnie najlepsze jest z Bambino. Niby każde jedno ma neutralne pH, ale każde jedno szczypie w oczka niestety
Bambino to też Nivea, tylko pod inną nazwą i 3 razy tańsze my do mycia używamy emolientów i jakiejś kostki myjącej, która była w wyprawce, którą otrzymaliśmy w szpitalu, ale nie pamiętam jakiej firmy. Jak się skończy kostka to zaczniemy bambino, sama go używam i bardzo lubię
Cena bambino tez jest super czasami w promocji mozna kupic jsszcze taniej.
Mydełko z Bambino, a mydełko z Nivea to nie to samo. Owszem producent może być ten sam, ale mydelka się różnią bardo…
Ja używałam bambino, ale skóra mojej córki była po nim bardzo sucha. Zmieniłam na Nivea i jest lepiej, więc te dwa mydła różnią się od siebie. Osobiście polecam też mydełko i w ogóle kosmetyki firmy bubchen, które u moich dzieci sprawdziły się super. W sklepach ciężko je dostać, ale można zamówić w aptece Gemini lub na allegro.
ja w domu nie mam mydła dla dziecka, na razie wystarcza mi płyn natłuszczający a jak sie jego używa to juz mydła sie nie powinno, bo zmniejsza sie skuteczność płynu
Ja do mycia rąk dziecka używam mydełka bambino bądź dzidziuś.