Morfologia krwi u niemowląt

To mój nigdy nie miał zielonych ale jest KP…. Miał bardziej kolor musztardowy

Byliśmy u dermatologa z tym , bo naprawdę na twarzy takie brzydkie zaczęło się robić i rozchodzić na buzi ale żeby mleko dostać na receptę musiałam iść po zaswiadczenie ,do tego to moje tezecie dziecko z alerią to już mnoej więcej wiem jak to wygląda

U mnie bez problemu pediatra przepisała mleko na receptę, miałam bardzo bogatą dokumentację kup dziecka że źle toleruje zwykłe mleko (śluz ) i do tego jeszcze AZS i wysypka. Bez problemu przepisała ale faktycznie słyszałam już wielokrotnie że zanim pediatra przepisze to wysyła do dermatologa lub alergologa

Jak tak czytam o tych problemach z mlekiem nie tylko o skład chodzi ale i o te na receptę to się w sumie cieszę że KP :face_with_hand_over_mouth::smiling_face:

To u nas wysypki ani śluzu nie ma. Dzisiaj byłam na kontroli i pediatra się zastanawia też czy to po prostu nie będzie pylenie i może jest alergik za mna

Właśnie u mnie pediatra z niezadowoleniem do mnie wystrzeliła że jak mogłam zmienić mleko bez konsultacji , ona nie widzi tu AZS a ta wysypka to od czapki jej zdaniem …syn miał na głowie, żuchwie, i rozchodziło się na czole…do tego powiedziała że niema potrzeby konsltacji z specjalistą…poszłam do dermatolog i powiedziała że to ewidentnie AZS i alergiczne zmiany, wyśmiała pediatre …dała nam zaswiadczenie na mleczko i teraz dopiero mamy na receptę.

1 polubienie