Mata piankowa

Też miałam w formie puzzli. Nie widziałam takich całych. 

Też mamy matę w formie puzzli z wyciąganymi elementami i rzeczywiście, gorzej jest utrzymać taką w czystości, a na razie córkę bardziej interesuje rozmontowywanie tych puzzli niż bawienie się na niej ;p 

Mata w całości? Przyznam że takiej nie widziałam. Doris polecasz jakiś konkretny model?

Olaleksandra widziałamna iG że ktoś polecał matę z toddlekindpolska 

Zobaczę te maty ,bo zawsze miałam jak córki były malutkie. Teraz mamy wykładzinę dywanowa dla dzieci :) Też łatwiej utrzymać w czystości już te wszystkie włochate dywany. Choć nie ukrywam ,że mi się takie podobają :) Ale tyle kurzu się w nich zbiera i okruchów ,że nie zdecyduje się już na taki :) 

sa takie maty w całości , widziałam kiedyś na Allegro ;) 

Czarulka dzięki za info.

Wrzucam przykładowe foto - można takie maty znaleźć na allegro. 

Fajna jest ta mata.  Ja mam z ouzli i syn Ja co jakiś czas rozkłada na części 

Justyś u nas też teraz najlepsza zabawa to rozkładanie na części pierwsze;D

Doris fajna. Chyba sobie taką kupię bo córka zaczyna raczkować a po dywanie ciężko bo zaraz czerwone kolana i raczki 

Ja też będę jakiejś szukała dla małej. Chcę jedna duża. Jakoś nie przekonują mnie te łączone z puzzli

Ja polecam Nukido. Jest porządna, gruba, ma ładne kolory i składa się w harmonijkę. To mega plus, bo nie zawijają się końce. Zwijaną miałam przy pierwszej córce i to był duży minus. Puzzle też mam na tarasie ale właśnie te układanie;).

My mamy taką 150 cm na 180cm ,2 cm grubości , jest super :) przyjechała w rulonie :)