Hej dziewczyny, czy ktoś z was ma takie rozwiązanie? Taka mata do fajne rozwiązanie myślę, ciepło w stopy a w łazience nie zbiera się grzyb. Planujemy zrobić sobie w łazience, ale zastanawiają mnie tylko kwestie zużycia pradu? Czy rachunki przez to dużo wzrosły?
U mnie jest podgrzewanie podłogowe i naprawdę fajnie wyjść na ciepłe płytki po kapieli
u mnie również jest podgrzewanie podłogowe i jest to moim zdaniem bardzo fajne rozwiązanie i długo trzyma się ciepło
Też mam podłogówkę i jestem mega zadowolona, trochę dłużej się nagrzewa, ale za to płytki są przyjemnie ciepłe dłużej
Mamy jest mega polecam , rachunki ciut wyższe do tej pory nie jakos duzo
A jak cenowo dziewczyny? Nie ciągnie to dużo prądu? Paulina dzięki za informację od ciebie, że niewiele większy to koszt, więc pewnie weźmiemy !
My takiego nie mamy, ale znajomi i rodzina którzy mają są bardzo zadowoleni.
U nas też podłogówka i jestem w szoku jak słyszę ze ktoś ma jeszcze takie dylematy :)
Podłogówka świetnie sprawdza się w łazience jak i w innych pomieszczeniach;) przyjemnie chodzi się po ciepłej podłodze;)
Zastanawiam się tylko dlatego, bo nie wiem jakie są koszta utrzymania tego jeśli się z tego korzysta caly czas, bo to jednak na prąd
U nas jest ogrzewanie węglem, ale jego zużycie po zamontowaniu podłogówki jakoś nie wzrosło. Z elektrycznym może być większy przeskok, bo jednak płytki się chwilę nagrzewa ja
U mnie podłogowe ogrzewanie tylko w łazience niestety się mega miło i cieplutko tak wyjść po prysznicu na taką podłogę. Też grzejemy węglem. U mojej siostry cały dół to podłogowe ogrzewanie i to jest bajer :D
Też mam podłogowe ogrzewanie w domu i naprawdę polecam i bardzo się sprawdza, zwłaszcza jak dzieci bawią się na podłodze to jest im ciepło w pupę