Zamarancza hahahah dzieki
mily komplement hehehe ![]()
Ale ja sie zdziwilam jak Ciebei ozbaczylam, nie wiem czemu wyobrazalam sobie ze jeste sbrunetka jak ja ![]()
Haha absolutnie
A dlaczego brunetka? ![]()
No właśnie każdy sobie inaczej wyobraża drugą osobę ![]()
No nie wiem wlasnie :d Ale kazda z Was mnie zaskoczyla ![]()
Zawsze nasze wyobazenia mijaja sie z rzeczywistoscią
no ale to zawsze jakis fajny element zaskoczenia ![]()
Natka eh chciała bym wyglądać tak jak ty ![]()
Zamarancza zapraszam;)) święte święte×D
MaM to niby co to jak nie ciaza? Jakas niepowazna ta Pani ginekolog… Ja prywatnie juz dostalam l4 100% platne w 4 tyg a byl tylko pecherzyk… przy nastepnej ciazy tez bede chodzic prywatnie mimo ze kupe kasy idzie ale mam dokladne badania,usg …
https://m.facebook.com/?_rdr#!/cynthia.piekarska?ref=bookmarks
Wysylajcie zaproszenia;)
Tez sie dziwilam ze juz czuje ale mile to bylo:D
Oliwcia no co Ty :)fajna babka jestes ![]()
Cyrkonia nie moge wyslac Ci zaproszenia ![]()
A ja nie mogę przysłać zaproszenia, więc wysyłam wiadomość ![]()
Napisałam, więc sprawdź folder inne ;]
No właśnie Pamela to samo zapytałam , ona , że najpierw muszę umówić się na usg, stwierdziłam że mam gdzieś chodzenie oddzielnie na wizytydo, oddzielnie na.usg
To jest dziwne dla mnie. Lekarz Ginekolog jest od tego, aby monitorować w ciąży płód, a inaczej niż przez USG tego nie zrobi…
Nie wiem dziewczyny czy czytacie blog mamaginekolog ona tam raz napisała właśnie ze niektórzy lekarze nie wykonują usg tylko wysyłają do specjalisty i ze to dobrze bo każdy z nich robi to co potrafi najlepiej ale szczerze Wam powiem ze nie wyobrażam sobie jak ginekolog ma stwierdzić czy z maluszkiem jest ok skoro nie zobaczy tego na usg sam osobiście.
No dobra moze i dobrze ze odsylaja do innych bo sie nie znają no ale kto ma sie znać jak nie ginekolog? Bez sensu…to albo chodzę do specjalisty albo wybieram kogoś innego…i dlatego chodzimy prywatnie…
Zamarancza ja Ci wyslalam nie wiem dlaczego nie da się mnie zaprosić:D
Ja te nie wiem… Przyjęte…
Cyrkonia zaproszenie poszło od razu bez żadnego problemu ![]()
Do do lekarzy na NFZ to mi ręce opadają i na prawdę makabra ale no co zrobić wiem na pewno ze ja juz więcej tego buraka nie odwiedze jedyne co to skorzystam z usg które mi dal na skierowaniu jutro postaram się umówić ciekawe jaki mi termin wyznacza mam nadzieje ze nie w przyszłym roku ![]()
Ha ha moze się uda wczesniej:D
No nie wiem z cora jak bym w ciąży termin porodu miałam na 1 lutego dzwonilam we wrześniu żeby umówić się na USG na NFZ a oni do mnie z tekstem ze najbliższy termin wolny maja na koniec sierpnia następnego roku
ale się wtedy wkur… Aferę im zrobilam ze drugie dziecko mi chyba planują z takim terminem USG i w ogóle
położna do nich dzwoniła na drugi dzien aferę zrobiła i USG miałam po nie całych dwóch tygodniach